без багажник - с колела, със моторче доста шумно набедено за кола. Майка му е костенурка, возиш се във него свит, то в Европа е ненужно, но у нас е супер хит. Захабена немска бричка и с дизайн на всъдеход, то купува се страхотно от дебил и идиот. Имидж страшен има, братко, внасяме го и до днес, и поне сме мазохисти мажеме се здраво с грес. Ремонтираме, но знаем, туй е здравата кола, и пред никого не ще признаем как е гадничко това. Хванеш ли обаче Голфа ще се друсаш здраво, знай, от цени и от павета пломбите ще ти изпадат май
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Яко стихотворение прочете го
Collapse
X
-
Re: яко стихотворение прочете го
budged_3d написа:без багажник - с колела, със моторче доста шумно набедено за кола. Майка му е костенурка, возиш се във него свит, то в Европа е ненужно, но у нас е супер хит. Захабена немска бричка и с дизайн на всъдеход, то купува се страхотно от дебил и идиот. Имидж страшен има, братко, внасяме го и до днес, и поне сме мазохисти мажеме се здраво с грес. Ремонтираме, но знаем, туй е здравата кола, и пред никого не ще признаем как е гадничко това. Хванеш ли обаче Голфа ще се друсаш здраво, знай, от цени и от павета пломбите ще ти изпадат майAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Dedra 2.0 написа:MartoModev написа:Аз не съм имал Голф и не знам защо толко ги плюете?Я кажете каво им е на тея коли?
Коментар
-
MartoModev написа:Dedra 2.0 написа:MartoModev написа:Аз не съм имал Голф и не знам защо толко ги плюете?Я кажете каво им е на тея коли?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар