Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Doom II - показателно...
    Прикачени файлове
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Return to castle Wolfenstein - най-добрата, както и онлайн isnooker - много добра симулацаия.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

На компа не играя игри - от време на време разцъквам по някой пасианс, или си блъскам главата с Айнщайн (Einstein), но виж, на телефона скоро си сложих Need for Speed Undercover и се мъчам от няколко дни да взема едно от нивата...но неуспешно. Явно не ползвам правилната кола, ма за по-хубава няма пари...та сега въртя едно и също ниво, че да натрупам пачка и да си купя по-вървежна кола и да я тунинговам... Бе шантава работа

Коментар

Когато имам време играя HEROES III

Коментар

Най-Бруталната игра която измести дългогодишният ми претендент Need For Speed вече е BURNOUT PARADISE, която пак се прави от екипа на ЕА GAMES. Много ме кефи и си заслужава да я играе човек
            CSI in the CAR !!!
            Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Отдавна не е писано в таз тема.Да питам,че отдавна не следя игрите,има ли някоя с коли зарибивяща,че само кибичене на ЦС ... Може и някоя стара да е,ама да е зарибяваща.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

trace написа:
                  S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat
                  Супер игра :D превъртал съм я 2 пъти Скоро играх Mass effect 2 ,препоръчвам я на всички, сега играя Метро2033
                  HONDA I-VTEC

Коментар

:D Аз в момента карам Бугати Вейрон и Пагани Зонда в Need for Speed Shift. Стигнах 25-то ниво /или к`вото е там/ от 50. Харесвам "автомобилните симулатори" и карам с кеф. Всички по- стари NFS-та съм ги "превъртял":D

Коментар

Need for Speed Shift нямам мерак да го играя до край. Развалиха я тази игра.Затова сега цъкам Battlefield.Bad.Company 2

Коментар

F.E.A.R. First Encounter Assault ReconF.E.A.R. Project OriginF.E.A.R. Re6orn нещо не ми хареса.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

аз играя не се сърди човече

Коментар

Ся цъкам Need For Speed Shift на PS3-то и чакам да излезе Gran Turismo 5 да са размазвам
                            Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Аз пък праскам Chiken Invaders 1 & 2 Това като имам време в офиса.В къщи - нищо щото вече не мога да седна на кмпютъра от малкия.Ще трябва да му купувам настолен на него че целия ми лаптоп е пълен с поердицата Tomb Raider - в момент а има инсталирани 4 различни игри
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Повече от 3 години не бях играл игра, преди малко уплътнявайки работното си време врътнах:и ме грабна много, питанката ми е има ли друго подобно на пазара ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X