svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква игра играете на компа си?
Collapse
X
-
Mortal Kombat, няма друга такава И новата "Уолфенщайн",не е нещо ново в предвид че копира доста стари игри и няма особени новости в неяFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
NFS SHIFT, но мн стерилна са я направили. Чакам CMR DIRT 2 да излезе зимата и да си начеша крастата с неяCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Моя списък с предпочитани е:- Total Club Manager 2003- 18 WOS Across America- Toca 2 Touring Cars- CMR 2.0- V8 Challenge- GTA Vice CityFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
ха ха ха
ех този фейсбук ....играя винаги ,когато имам свободно време... почти всяка една игра ме зарибява....нфс шифт ,грид,ейч емпаерс ,кънтар страйк ,фифа ...абе всичко за което се сетиш...ха хах само много не мога да се разбера с женатада предвидиш следващия ход на една жена е дарба.да я обичаш е искуство
Коментар
-
От тази седмица играя Fifa 2010, но нещо не сам много доволен. Версията от миналата година е доста по-добра като графика и всичко друго. А между другото нямам търпение да излезе Football manager 2010. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ktborisov написа:Аз цъка Live For Speed качил съм си мод-а за БМВ Е30 и му се радвам на "дрифта"Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Rainbow Six Vegas 2На Realistic и ... въпреки това много ги трепя терористите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар