www.conquiztador.bg ... това е единственото което играя 1 път седмично по 1-2 игри ... но ме кефи Това е като енциклопедия за безполезни факти Ама мен си ме радва :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква игра играете на компа си?
Collapse
X
-
yonkok написа:Аз съм маниак на тема FIFA Manager 09. Страшна работа. чудя се кога жената ще ми извхърли компютъра (не мен, аз не съм за изхвърляне, хихи)NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
За мен комп. игри са си едно хоби, заради което гледам да не изоставам с изиграните игри и подходящите за тях PC-hardware компоненти Сега играя "Prototype", а до скоро "X-man". Ударил сам го на екшъни. Всичките NFS-та освен последното сам ги играл и сам им голям фен. От време на време дебилосваме с приятели на Burnout и Flatout.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Де що се сетите за игри за коли и камиони по Българските тракери са ми минали през компа заради сина ми та покрай него и аз закачам но класиката която никога не трия си е NFS ...ПП. Не се сърдете на жените си, при нас например пък е обратния вариянт ,не веднъж ми е казвал че ще го изхвърли тоя компютър...''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар