Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

www.conquiztador.bg ... това е единственото което играя 1 път седмично по 1-2 игри ... но ме кефи Това е като енциклопедия за безполезни факти Ама мен си ме радва :P
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ikariam.bgkingsage.bgтова играя аз постоянно

Коментар

Аз съм маниак на тема FIFA Manager 09. Страшна работа. чудя се кога жената ще ми извхърли компютъра (не мен, аз не съм за изхвърляне, хихи)
        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
          Аз съм маниак на тема FIFA Manager 09. Страшна работа. чудя се кога жената ще ми извхърли компютъра (не мен, аз не съм за изхвърляне, хихи)
          Да ти кажа, жените не могат да ни разберат. Това е една от яките игри. Това, че жените не ни разбират, не означава, че трябва да се лишаваме от кеф. Да си намерят и те занимание, а не да ни завиждат, че разбираме повече...
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

ColinMc от 1 до 2005 и NFS. A от време на време УАЗ 4x4. Само дето жената се сърди че неи обръщам внимание или е форума или игрите

Коментар

всички NFS сам превартел и ги играя оште освен PRO STREET, която не става за нищто(според мене)
              Drive or Die!

Коментар

всички NFS сам превартел и ги играя оште освен PRO STREET, която не става за нищто(според мене)
                Drive or Die!

Коментар

аз предпочитам игрите от жанр hidden object
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

За мен комп. игри са си едно хоби, заради което гледам да не изоставам с изиграните игри и подходящите за тях PC-hardware компоненти Сега играя "Prototype", а до скоро "X-man". Ударил сам го на екшъни. Всичките NFS-та освен последното сам ги играл и сам им голям фен. От време на време дебилосваме с приятели на Burnout и Flatout.
                    Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Broodwar, Warcraft, Mineswepper
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Prototype
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Шъ взема ново видео да го видя тоз Prototype
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Superstars V8 racing
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
                              Шъ взема ново видео да го видя тоз Prototype
                              Заслужава си. Маниакална е .
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Де що се сетите за игри за коли и камиони по Българските тракери са ми минали през компа заради сина ми та покрай него и аз закачам но класиката която никога не трия си е NFS ...ПП. Не се сърдете на жените си, при нас например пък е обратния вариянт ,не веднъж ми е казвал че ще го изхвърли тоя компютър...
                                ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Working...
                                X