Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Колеги,предложете някой игричка с коли,не много претенциозна към изисквания
    Пробвай Racedriver GRID
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

COD вече я превъртях... гот еFEAR 2 играя ся ....и при ненамирането на заместител на тях...пак се метнахна ЦС ...отдавна не бях играл но си възвърнах формата ако има нещо готиноЕкшън,3Д , коликазвайтедалече съм над изискванията така,че не се ограничавайте
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

avvasilev написа:
        Princo написа:
        Колеги,предложете някой игричка с коли,не много претенциозна към изисквания
        Пробвай Racedriver GRID
        Врътната е :D
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Dungeon Siege 2Gothic 3 (някакъв expansion)NFS и разните FPS за момента леко ми писнаха.Diablo
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Основно - Championship Manger 01-02, за мен си остава най-добрия Heroes 3 сериитеDiablo II - Lord of Destruction - винаги е на компа, 3 пълни врътки съм и направил досегаПоследния CoDА в момента се потя над един quest - Dracula 3-Path Of The DragonИначе като цяло нито една от новите игри не може да ме зариби.....не е като едно време, преди 10-12 години....дали пък не остаряваме вече
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Football manager 2001nfs underground 2red alert 2max payne 1 и 2това са ми люббимите игри
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Call of Duty- всичките 5 частиNeed for speed Carbon- най-готината за мен играА сега играя- Crysis Warhead
                COUPE 1.8 16V
                Volvo XC90 T6

Коментар

Колеги тази видео карта става ли за игри PCI-Express Geforce 7300GT 256 MB DDR3 Galaxy .
                  ex. punto elx 1.2i
                  Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                    Колеги тази видео карта става ли за игри PCI-Express Geforce 7300GT 256 MB DDR3 Galaxy .
                    Слаба е.Ако искаш да цъкаш игри с хубава графика гледай от 512 мб нагоре,препоръчително 1 гб
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Сега ми е малко ретро настроението и си цъкам Star Wars Knights of the old republic.Старо,но много яко RPG
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Играя на "увеличете ми заплатата", "платете ми допълнително обучение" и на "прееби другарче" (когато друг играч се опита да те нае*е)при това всички тези игри ги играя изключително на работното място.Като се прибера играя на "чичо доктор" с жената, и също така си играя с играчките на детето Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 (с малко принуждаване от негова страна )Иначе през свободното си време (какви глупости говоря - свободно време, що е то и има ли почва у нас? ) цъкам травиан - ама много аматьорската (добре че акаунта го гледаме 2-ма че да е умрял до сега )

Коментар

bagercho написа:
                          Абе аз си мислех, че няма да има интерес към темата незнам защо, а то вече две страници...Иначе от време на време разцъквам и една онлайн www.conquiztador.bg .
                          И жена ми е все там. Когато не сме заети ( много рядко ) и двамата сядаме пред компа с тази игра...Но не и преди да сме се "обгрижили", защото напоследък и за това времето е кът. :D . Преди се зарибявах от ФИФИ -те.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                            bagercho написа:
                            Абе аз си мислех, че няма да има интерес към темата незнам защо, а то вече две страници...Иначе от време на време разцъквам и една онлайн www.conquiztador.bg .
                            И жена ми е все там. Когато не сме заети ( много рядко ) и двамата сядаме пред компа с тази игра...Но не и преди да сме се "обгрижили", защото напоследък и за това времето е кът. :D . Преди се зарибявах от ФИФИ -те.
                            Аз също съм редовен в конкузтадора

Коментар

GbGz написа:
                              Даниел Спасов написа:
                              Зарибих се по един симулатор на тема риболов " Руская рыбалка " препоръчвам го на всеки фен на риболова.
                              Колега даи някои линк да я дръпна
                              http://funbg.net/download.php?view.428Това трябва да стане
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

използвам темата да попитам нещо.от няколко месеца съм се зарибил с това http://zamunda.net/details.php?id=107728 та искам да попитам дали може да се направи така че да се играе от двама човека/един срещу друг/понеже играя с джойстик се чудя дали може да се направи така че аз да си играя с джойстика а "съперника" ми с клавиатурата?
                                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
                                X