Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква игра играете на компа си?
Collapse
X
-
avvasilev написа:Princo написа:Колеги,предложете някой игричка с коли,не много претенциозна към изискванияAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Основно - Championship Manger 01-02, за мен си остава най-добрия Heroes 3 сериитеDiablo II - Lord of Destruction - винаги е на компа, 3 пълни врътки съм и направил досегаПоследния CoDА в момента се потя над един quest - Dracula 3-Path Of The DragonИначе като цяло нито една от новите игри не може да ме зариби.....не е като едно време, преди 10-12 години....дали пък не остаряваме вече
Коментар
-
petio4528 написа:Колеги тази видео карта става ли за игри PCI-Express Geforce 7300GT 256 MB DDR3 Galaxy .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Играя на "увеличете ми заплатата", "платете ми допълнително обучение" и на "прееби другарче" (когато друг играч се опита да те нае*е)при това всички тези игри ги играя изключително на работното място.Като се прибера играя на "чичо доктор" с жената, и също така си играя с играчките на детето Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 (с малко принуждаване от негова страна )Иначе през свободното си време (какви глупости говоря - свободно време, що е то и има ли почва у нас? ) цъкам травиан - ама много аматьорската (добре че акаунта го гледаме 2-ма че да е умрял до сега )
Коментар
-
bagercho написа:Абе аз си мислех, че няма да има интерес към темата незнам защо, а то вече две страници...Иначе от време на време разцъквам и една онлайн www.conquiztador.bg .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:bagercho написа:Абе аз си мислех, че няма да има интерес към темата незнам защо, а то вече две страници...Иначе от време на време разцъквам и една онлайн www.conquiztador.bg .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
използвам темата да попитам нещо.от няколко месеца съм се зарибил с това http://zamunda.net/details.php?id=107728 та искам да попитам дали може да се направи така че да се играе от двама човека/един срещу друг/понеже играя с джойстик се чудя дали може да се направи така че аз да си играя с джойстика а "съперника" ми с клавиатурата?Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар