Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз играя Call Of Duty:World at War, а втората е Assassin`s Creed, на нова сметка, след като излезе кракнатата версия, където вече можеш спокойно да си играеш играта, а не да забива като стигнеш до Йерусалим, /много ме беше яд/. Въпреки че съм ги поизоставила малко съм им голяма фенка
    Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.

Коментар

cod4 ,5 много дразнат с тъпия интелект - само ми идват на орди и трябва да си само напред ,че иначе нямат изтребване.И ако се забавиш те убиват с гранатка - задълже....
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

От харда играя : Couter Strike , GTI San Andreas и BF1942 . Он лайн само една играя Global Wars
        "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
        "What do you do to help save the world?"

Коментар

MOYA написа:
          6 (Шест) Години играя една единственна игра -> Lineage2
          Голяма игра! Едвам се отървах от зарибявката, не ми оставаше време ни за жена ни за нищо 3-4 месеца като я играх. Аз вече игри почти не играя, откак спрях цигарите. Знам че е смешно ама...не ми е кеф без цигара да играя. Пък не ми е кеф и цигари да пуша, така че сега засега - без игри.

Коментар

Колеги,предложете някой игричка с коли,не много претенциозна към изисквания
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              Need For Speed Hot Pursuit 2 аз това поиграх няколко дни... и аз като тебе май не мога с по напредналите игри ахаха... не аз де, а компа не може :/

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

Зарибих се по един симулатор на тема риболов " Руская рыбалка " препоръчвам го на всеки фен на риболова.
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Аз играя Age of Empires, някой път се събираме и играем по цяла нощ. Много яка игричка. Другото по което се бях зарибила е Serious Sam, после Revolt и накрая Counter Srtike (на последното не съм играла цяла вечност и не ми се занимава пак да задобрявам).
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Need for speed Undercover , няма големи изисквания и не е лоша

Коментар

DIABLO това е играта , сега с нетърпение очаквам 3 -ката))

Коментар

Даниел Спасов написа:
                        Зарибих се по един симулатор на тема риболов " Руская рыбалка " препоръчвам го на всеки фен на риболова.
                        Колега даи някои линк да я дръпна
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Lestat написа:
                          Princo написа:
                          Need For Speed Hot Pursuit 2 аз това поиграх няколко дни... и аз като тебе май не мога с по напредналите игри ахаха... не аз де, а компа не може :/
                          Ми той компа си е здрав 3 гб рамче двудрен процесор,просто новите игри са малко бозички ... а иначе hot pursuit го свалих ония ден и я превъртях ... а ъндърковер ич не ми харесва ... като цяло след 6цата нфстата не стават !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз играя UNREAL TOURNAMENT 2003,но отдавна я завърших.Мисля скоро да потърся някоя стратегия.
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

Аз не играя много на игри.Игрите който повече съм играл са всички части на NFS и най много Need for speed Underground 2 и от време на време Counter strike 1.6 .
                              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

F.E.A.R. - Страхотна игра, преди три дена я инсталирах и се зарибявам все-повече.
                                Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Working...
                                X