Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз обичам игри дето се играят само с мишката Някой да знае от къде мога да си изтегля BALLISTIK бедафа
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Race driver GRID уникална игра, супер качество на звуци и графика, голямо внимание към детайла са обърнали и като цяло играта е много трудна, едвам се кара на лесно ниво, само за маниаци е и си струва всеки, който обича рейс игри да я пробва. Много ме е яд, че при мен се появи проблем със звуците след като инсталирах сони саундфордж и сега чакам удобен момент да преинстална виндовса и да си я сложа отново.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

най -добрите игри стават в : http://www.pokerstars.com/ и http://www.fulltiltpoker.com/ всички други игри са губене на ценно време .
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Dead Space докато чакаме GTA IV за PC
          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

NFS Undercover много яка! Има си недостатъци но като цяло играта е много добра Не играя никакви игри попринцип тази е изключение още някои ден да я врътна
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

СТАНИ ЛЕТЕЦ С Ф22 И ПУСНИ АТОМНА БОБА НАД БЕН ЛАДЕН

Изтеглете играта от следният адрес: http://www.sendspace.com/file/znoboe ЛИНКА Е ВАЛИДЕН ОЩЕ 10 ДНИ.щом се отвори страницата кликни на: Download Link: Ф22.rar запишия на работния плот с някакво име например"СИМУЛАТОР" изчаква се около 7-10минутки щом се инсталира, отиваш и намираш архива на работният плот отвори го появяват се 2 папки първата е без име, а втората е с име Ф22 отвори Ф22 ОТВОРИ ПАПКА №14с имеL3.exe и играта трябва да тръгне вече- УСПЕХ 3.-Изберете Quick Mission 4.- Изберете-Accept ИНСТРУКЦИИ ЗА ИГРАТА: КЛАВИАТУРА НА ЛАТИНИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5.-отF1-F12-изгледи 6.-Запуск на двигателя на максимал 200% със клавиш Backspace 7.-цифри 6-7-8-9-0- обороти на двигагеля, с + и - контрол на мощността на двигателите. 8.-Играе се със стрелките. Щом излетите натеснете G за прибиране/ спускане на колесниците .Клавиш англ. А - АВТОПИЛОТ 9.-Числа 1-2-3-4-5- избор на оръжие- стрелба със шпация 10.- УСПЕХ
              КАРАЙ И СЕ ГМУРКАЙ

Коментар

извинявам се за спама по темата но-значи правя всичко както е описано в сайта и както колегите ми казват но в момента в който искам да си пусна играта ми изписва-Error during initialization-Video card or driver doesnt support separate alpha blend,glow will be disabled-та някой има ли представа къде пак съм сбъркал
                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

6 (Шест) Години играя една единственна игра -> Lineage2
                  "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Не съм изчел всичко, но и аз като Бубачко дъня основно Солитера - даже и на телефона я имам и там много я въртя, най-вече като вляза в WC-то Иначе имам и една Айнщайн се казва, и тя логическа, понякога и на нея се забляхосвам, но много рядко успявам да я изкарам докрай и затова не я обичам

Коментар

Ще използвам темата, за да оплюя НФС Ъндърковър, Anaboliy не знам на теб защо ти се е сторила яка, но всеки има право на вкус. Играта е с отвратителна графика, а за озвучаването нямам думи, не знам какъв компютър трябва да имам, за да използвам графиките на макс, но дори и при максимума няма да се получи искания от мен резултат. Най-смешното е, че са направили колите да се чупят, е блъсках я какво ли не я правих само калниците и броните паднаха и пак си върви, дори в нфс 4 изглеждаше по-реалистично. Да не говорим, че няма никакъв сюжет, дори е по зле от Прострийт, абе направо са се изложили, разочарован съм от ЕА гаеймс, Карбон го превъртях 5 пъти и пак ме кефи, на това издрържах само 5 състезания и май ще я трия.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

И мен Undercover-а ме кефи, ама явно ми идва малко тежичка на лаптопа . Ако не забие се налага да правя паузи след 5-6 състезания, щот иначе ще се разтопиИначе честно казано и аз не разбирам защо товари толкова много, няма нещо кой знае какво в нея.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                          И мен Undercover-а ме кефи, ама явно ми идва малко тежичка на лаптопа . Ако не забие се налага да правя паузи след 5-6 състезания, щот иначе ще се разтопиИначе честно казано и аз не разбирам защо товари толкова много, няма нещо кой знае какво в нея.
                          Защотото производителите на видео карти, рам памет и т.н. трябва да печелят от нещо, нали..!? Поздрави.
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

На РС - Tomb Raider Underworld - тъкмо я смъкнахНа PS2 - Brothers in arms Earned in blood

Коментар

Играх и превъртях cod4 ,от там си свалих dead space ,обаче не съм я врътнал още ,свалих си ред алерт 3 ма ме мързи да я почвам.Новия cod5 почнах ,ама докато я превъртя излезна новото нфс и се зарибих на него.Врътнах нфс-то и ми остават 1-2 мисий на cod5.И после пак ред алерт 3 и dead space.
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз оня ден си направих акаунт в www.imperiaonline.org и се кефя.Отдавна мислех да пробвам.
                                '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                                '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Working...
                                X