Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NFS Undercover ,която чаках цяла година! Но нямам мн мн време от работа и ще и се радвам по дълго
    CSI in the CAR !!!
    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Colin McRae Rally 2-култова игра и НФС-тата,Counter-Strike
      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

The Treasures of Mystery Island, CS
        Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Абе аз си мислех, че няма да има интерес към темата незнам защо, а то вече две страници...Иначе от време на време разцъквам и една онлайн www.conquiztador.bg .
          '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
          '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

GTA Vice City,NFS most wanted чат-пат,Richard Burns Rally А и да попитам може ли някой да даде линк за игра на онлайн шах,табла,покер ... Мерси
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

НФС мост уонтед сложих си и новото Undercover ама незнам защо ми е адски тъпо и безинтересно. Графиката не ми допада. Управлението не ми допада. Нищо не ми допада! Карбона и МУ си цъкам най-често.
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

колеги имам един въпрос-след преинсталация на компа останах без игри и днес си дръпнах http://zamunda.net/details.php?id=148387 но понеже за пръв път инсталирам игра естествено че неможах та молбата ми е може ли някой по простичко да ми обясни как става
                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Сцепих NFS Most Wanted, а сега за пореден път сцепвам NFS Underground 2.Играя и Return to Castle Wolfenstein, BloodRyne 2 в тях има клане, стрелби и т.н
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

vaskobravo написа:
                    колеги имам един въпрос-след преинсталация на компа останах без игри и днес си дръпнах http://zamunda.net/details.php?id=148387 но понеже за пръв път инсталирам игра естествено че неможах та молбата ми е може ли някой по простичко да ми обясни как става
                    По принцип има няколко вида игри : 1.Игри които са на направени на архив. Тези игри се инсталират по следния начин :Резархивираш фаила и след разархивиранато ти се получават още фаилове.Обикновенно те са .iso (по-надолу ще ти напиша как стават) или обикновенни .exe за инсталиране.2.Игри които са .iso. За тези игри ти трябва програма.Има доста но най-добрата и най-лесна за използване според мен е Daemon Tools (има я в замунда)!Инсталираш програмата и трябва да ти се появи иконка долу при часовника ако няма пусни я от иконкота която е на декстопа.Цъкаш десен бутон и отиваш на Virtual CD/DVD ROM и даваш set number of devices колкото ти трябва ( по принцип повечето игри са с по един фаил но има и такива които изискват два диска-най-добре му задай 3 ).После избираш някой диск и му задаваш .iso фаила.След това отиваш Му computer виждаш диска който вече си обработил с Daemon Tools,цъкаш 2 пъти и инсталираш ! След инсталацията при по-голямата част от игрите ще трябва да сложиш крака.Цъкаш десен бутон на обработения диск и има една папка с името CRACK или друго наименование като например Vitality но почти винаги е CRACK ! Отваряш тази папка,копираш съдържанието и го слагаш в директорията където ти е инсталирана играта ! Пускаш копирания фаил ( направи си Shortcut за да ти е по лесно и го сложи на декстопа) и играеш !3.Най-простия вид игри са при които имаш само фаил който инсталираш и след това всичко е готово,а има и игри които са на архив и след като ги инсталираш са направо готови за игра При повечето торенти в Замунда е написано какво да направиш,защото има игри с по-сложна инсталация
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мост Уонтед я превъртях с Фиатката... (втория път), иначе.. играя (когато има време) Мото Джи Пи, Ф1 (играя го с "Ферари" ноу ясно), флаинг симулатора на Ф22, АОЕ, Цезар, Ром - тотал уор, солитарито и миничките, Команчи (пак флаинг симулатор, ама с хеликоптер), Виетконг, Хитман също.., ама миналата седмица я изтрих...Таааа, така де... не, че имам много време да играя, но когато остане някакво - мятам гореизброените!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

vaskobravo написа:
                        1. Запишете на диск или заредете в DAEMON Tools2. Инсталирайте, ключ: MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F3. Копирайте файловете от папка "Crack" в инсталационната папка4. Играйте
                        Кажи при коя стъпка идва проблема и ще ти го разрешим 1Диймон туулс,надявам се имаш.предполагам,че и Алкохол ще свърши работа.Ако е архив направо го маунтваш,ако имиджа е отделно търсиш някой с подходящо ряазширение,примерно .iso.2Тука не виждам какъв проблем може да има.3Както си маунтнал,в My computer ти излиза иконката на диск,десен бутон=>експлоре и търсиш папка крак.Другия вариянт е да търсиш същата папка в свалените файлове.Ако пак не може да се инсталира,може и торента да е повреден

Коментар

Сега цъкам-Assassin’s Creed, а от няколко месеца Oblivion ама се разсеях с многото "добавки" към играта и загубих интерес.
                          brava 1.6_v16 elx

Коментар

Age of Empires 3! Някога играех NFS 2, Max Payne, Far Cry, F.E.A.R, Call of duty... но, като че ли ми мина мерака, или не намирам време за нещо подобно. Сега с нетърпение очаквам новата Starcraft!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Princo написа:
                              GTA Vice City,NFS most wanted чат-пат,Richard Burns Rally А и да попитам може ли някой да даде линк за игра на онлайн шах,табла,покер ... Мерси
                              http://www.favorite-games.com/indexen.phpМного яко,белот,блато,табла и много други.Ама след 30 дена иска кеш
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

SHB написа:
                                vaskobravo написа:
                                1. Запишете на диск или заредете в DAEMON Tools2. Инсталирайте, ключ: MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F3. Копирайте файловете от папка "Crack" в инсталационната папка4. Играйте
                                Кажи при коя стъпка идва проблема и ще ти го разрешим 1Диймон туулс,надявам се имаш.предполагам,че и Алкохол ще свърши работа.Ако е архив направо го маунтваш,ако имиджа е отделно търсиш някой с подходящо ряазширение,примерно .iso.2Тука не виждам какъв проблем може да има.3Както си маунтнал,в My computer ти излиза иконката на диск,десен бутон=>експлоре и търсиш папка крак.Другия вариянт е да търсиш същата папка в свалените файлове.Ако пак не може да се инсталира,може и торента да е повреден
                                Ако въпроса е как да намериш инсталационната папка:десен бутон върху иконата на десктопа>>свойства/properties/>>намери цел /find target Там пействаш длл файла и си готов.Но да те предупредя играта е по-тъпа от предната.
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X