Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква игра играете на компа си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква игра играете на компа си?

Може и да има такава тема, но все пак да попитам.Аз примерно любимата ми е Вайс Сити и мисля, че тя е най-готината е от всички GTA, но напоследък ме зариби и една Icy Tower, която не е нищо особено, но е готина.Ето ви и линкче, откъдето можете да си я изтеглите http://www.toggle.com/lv/group/view/.../Icy_Tower.htm
    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

И аз съм ГТА фен,но цъкам Сан андреас,сега съм зациклил на мисията на изоставеното летище,където трябваше със мотор да се качиш по рампата на самолета.Предишният път не помня как съм го минал обаче сега е некво невъзможно ,но не мога да продължа напред без тази тъпня.Сега било излязло ново НФС,обаче на щайгера едвам подкарах про стриит,камо ли пък това...********* майка му.

Коментар

Яко и само солитарито! Мразя игри попринцип. Жената цъка по някакви онлайн флаш казина яко, ама това е. Инак, като игри имам един набор от любими, дето съм играл с адско удоволствие - SimCity, Neverhood, Stupid Invaders, Incredible Machines (всичките и производните им) и други разни подобни пъзели и куестове.edit: Забравих да спомена и едни от най-големите култове, които и до днес си ме радват - Фантасмагория и Doom... ех времена..... са ше зема да си ги дръпна и да изджиткам няколко нива

Коментар

Най-добрата NFS досега е Most Wanted, иначе играех FIFA едно време, ама напоследък са все едни и същи, само трансферират играчите. Не мога да пропусна и най-добрия 3D шутър - Quake III :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Последно играх НФС Карбон, преди това Готик 3.Простриит го пуснах, не ми хареса никак и го изтрих.Вчера дръпнах Unreal 3.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Хитман от тази сутрин,преди това Блейд ъф Даркнес.

Коментар

Редовно разцъквам ACID Pro 5.0 и Adobe Audition 1.5 и побърквам жената. Б@х тая работа... нямам игри на компа...Иначе малкия играе NFSMW, а напоследък Crashday и разни флашки в нета, а е само на четири години
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

аз табла играя и карти(белот,сантасе).се комаржииски игри Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

UAZ 4x4 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Оффф... напоследък се зарибих по една онлайн тъпотия - galacticimperia, а преди това: C&C Tiberian sun, C&C Generals, АОЕII.
                    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                    --- в сърцето завинаги... ---
                    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Криво ми е, че напоследък нямам време за игри Семейството иска жертви.Иначе много се кефя на стратегиите, от които любима ми е Age of Empires. Много голяма мания са ми и DIablo и F1.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Единствената игра, която истински ме е зарибявала, е Prince of Persia.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Жената играе НФС Прострийт и Ъндърковър, а аз къпя на Cabela’s Big Game Hunter 2009 и фифа 2002 и Warcraft.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

когато имам време >>> LFS - по-добра състезателна игра (то е състезателен симулатор) незнам .. Имам всичките NFSта от 1 под дос до последния Undercover и немогат да се сравняват с тази
                            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Call of duty всички части друга не съм играл
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                              X