Може и да има такава тема, но все пак да попитам.Аз примерно любимата ми е Вайс Сити и мисля, че тя е най-готината е от всички GTA, но напоследък ме зариби и една Icy Tower, която не е нищо особено, но е готина.Ето ви и линкче, откъдето можете да си я изтеглите http://www.toggle.com/lv/group/view/.../Icy_Tower.htm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква игра играете на компа си?
Collapse
X
-
И аз съм ГТА фен,но цъкам Сан андреас,сега съм зациклил на мисията на изоставеното летище,където трябваше със мотор да се качиш по рампата на самолета.Предишният път не помня как съм го минал обаче сега е некво невъзможно ,но не мога да продължа напред без тази тъпня.Сега било излязло ново НФС,обаче на щайгера едвам подкарах про стриит,камо ли пък това...********* майка му.
-
bubachko
Яко и само солитарито! Мразя игри попринцип. Жената цъка по някакви онлайн флаш казина яко, ама това е. Инак, като игри имам един набор от любими, дето съм играл с адско удоволствие - SimCity, Neverhood, Stupid Invaders, Incredible Machines (всичките и производните им) и други разни подобни пъзели и куестове.edit: Забравих да спомена и едни от най-големите култове, които и до днес си ме радват - Фантасмагория и Doom... ех времена..... са ше зема да си ги дръпна и да изджиткам няколко нива
Коментар
-
Редовно разцъквам ACID Pro 5.0 и Adobe Audition 1.5 и побърквам жената. Б@х тая работа... нямам игри на компа...Иначе малкия играе NFSMW, а напоследък Crashday и разни флашки в нета, а е само на четири годиниAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Жената играе НФС Прострийт и Ъндърковър, а аз къпя на Cabela’s Big Game Hunter 2009 и фифа 2002 и Warcraft."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар