Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Първи,втори,....,.... сняг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    При нас така и нито сняг заваля, нито вятър силен дойде...И вчера, и днес си пече едно слънце...Сега съм в Пловдив, и по целия път до тук никъде нямаше и помен от сняг, само по билото на Балкана се белееше.Зимата се отлага за малко
    Хм, при нас в горна баня зимата си дойде - сняг, лед, стуууууууууд

Коментар

Nino написа:
      SHB написа:
      Фиата запали,фиата запали...
      Недей така, ще го прочетат от други форуми и ш’ни се смеят ве...!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Урочаса ме колега,неска не запали...

Коментар

SHB написа:
        Урочаса ме колега,неска не запали...
        Ми вземете си по един дизел поне за зимата та поне да е сигурно, че сутрин на кола ще можете да разчитате
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Вали ли сняг някъде колеги.Тук в Казанлък времето сякаш се е разсърдило и няма никакви изгледи за сняг.След малко ще мога да дам и инфо за състоянието на прохода Хаинбоаз.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Вали ли сняг някъде колеги.Тук в Казанлък времето сякаш се е разсърдило и няма никакви изгледи за сняг.След малко ще мога да дам и инфо за състоянието на прохода Хаинбоаз.
            Тук, в София само прехвърча и то едва забалежимо...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Преди малко слизам от Шипка има сняг окло 5 см ,но продължава да вали и не се знае колко ще натрупа още!

Коментар

Преди малко слизам от Бузлуджа.Не е за хора горе.Започва обилен снеговалеж.Прилагам и снимка.На Хаинбоаз все още няма снежна покривка по пътя.
                Прикачени файлове

Коментар

Информация от Роман-Ябланица- обилен снеговалеж.Вадете виното и луканките :D
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

в Търговище само превалява дъжд,моля се за малко снежец,мислих си за неква тема,да си пускаме инфо койт от кадето е да казва метрлогичната опстановка ква е,или от кадето е минал,мн.ще си помогнем ми се стува.Нещо като таз,по последните писания койт прочетах.

Коментар

Честит сняг на Самоков и Смолян.Преди час слязох от Шипка и извън пътя си имаше снежна покривка.Преваляваше слабо.

Коментар

Аз тази вечер се връщах през прохода Вратник, по посока от Сливен към Стара река. Почти през цялото време ме валя дъжд, сняг нямаше, но горе, на най-високото, ми примигваше отвреме-навреме на таблото, че е 2 градуса.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Боже, боже. Нормално ли е в края на април да има сняг?

Коментар

Tornado написа:
                            Честит сняг на Самоков и Смолян.Преди час слязох от Шипка и извън пътя си имаше снежна покривка.Преваляваше слабо.
                            Tи като една Христина Балинска даваш сведения за метеорологичната обстановка в страната на всеки час.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

naskobg написа:
                              Боже, боже. Нормално ли е в края на април да има сняг?
                              Не е, но ми се прииска да има и пуснах малко
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X