При нас така и нито сняг заваля, нито вятър силен дойде...И вчера, и днес си пече едно слънце...Сега съм в Пловдив, и по целия път до тук никъде нямаше и помен от сняг, само по билото на Балкана се белееше.Зимата се отлага за малко
Хм, при нас в горна баня зимата си дойде - сняг, лед, стуууууууууд
Вали ли сняг някъде колеги.Тук в Казанлък времето сякаш се е разсърдило и няма никакви изгледи за сняг.След малко ще мога да дам и инфо за състоянието на прохода Хаинбоаз.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Вали ли сняг някъде колеги.Тук в Казанлък времето сякаш се е разсърдило и няма никакви изгледи за сняг.След малко ще мога да дам и инфо за състоянието на прохода Хаинбоаз.
Тук, в София само прехвърча и то едва забалежимо...
в Търговище само превалява дъжд,моля се за малко снежец,мислих си за неква тема,да си пускаме инфо койт от кадето е да казва метрлогичната опстановка ква е,или от кадето е минал,мн.ще си помогнем ми се стува.Нещо като таз,по последните писания койт прочетах.
Аз тази вечер се връщах през прохода Вратник, по посока от Сливен към Стара река. Почти през цялото време ме валя дъжд, сняг нямаше, но горе, на най-високото, ми примигваше отвреме-навреме на таблото, че е 2 градуса.
Коментар