Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Първи,втори,....,.... сняг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аре стига ве бах мааму навсякъде сняг само тука при нас няма толкова много сняг.Днеска на работата в Банско лудница духа яко вятър сняг се вее ама и вратите на колата замръзнали(добре че не ми се пикаеше ) уж в планината а навсякъде другаде има повече сняг.Предлагам да се направи едно сабиране на форума някъде и да си правим състезания с по пързаляне с чували

Коментар

Grisha написа:
      westdogg написа:
      Е тоя сняг от кога го чакам. Айде довечера на битака да се въртим с колите
      къде на битака?
      Ми на самия вход има един мн голям полигон. Ето снимки от днес през деня.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

аз пък днеска като най-големия карък нестига че съм с летни гуми още и че задните ми са абсолютни галоши ами и си забравих документите в къщи. Сетих се чак като стигнах на работа сутринта. Не ме питайте как съм се озъртал докато си стигна в къщи тази вечер направо очите на 34789 разделени.
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес излизам от работа (8 сутринта) духа якия вятър, за 3 минути почна да вали сняг мн. силно за още 2 мин натрупа 1 пръст върху колите, половин час не мога да изчистя бравата от снега

--------------------

Коментар

В Стара Загора цял ден валеше,сега спря,ааах как искам сняг
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              В карлово беше същото но сняг няма
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                Princo написа:
                В карлово беше същото но сняг няма
                И май скоро няма да има
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Добро утро - пак се усмихна слънцето!

Коментар

Още не съм излизал на терасата да видя как са температурите, но пък е слънчево.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

!

///// написа:
                      То слънцето се усмихна, ама какъв клинч е не е истина!Нищо да се надяваме поне до тази вечер да понатруп че да се позабавляваме
                      EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                      Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                      ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                      Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
                        ///// написа:
                        То слънцето се усмихна, ама какъв клинч е не е истина!Нищо да се надяваме поне до тази вечер да понатруп че да се позабавляваме

Коментар

Фиата запали,фиата запали...

Коментар

SHB написа:
                            Фиата запали,фиата запали...
                            Недей така, ще го прочетат от други форуми и ш’ни се смеят ве...!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Аз само да продължа предишния си пост за смяната на летните със зимни гуми - днес ги смених след над 4-часово висене. Друго си е да си със зимни гуми. Сменяйте ги колеги, за да си нямате грижи и да не се бави движението по софийските улици.

Коментар

При нас така и нито сняг заваля, нито вятър силен дойде...И вчера, и днес си пече едно слънце...Сега съм в Пловдив, и по целия път до тук никъде нямаше и помен от сняг, само по билото на Балкана се белееше.Зимата се отлага за малко

Коментар

Working...
                                X