Точно за 15 минути застудя здраво. Заваля преди малко дъжд, сега се усили здраво...небето обаче е зловещо - синьо, та тъмно синьо. И все пак ме съмнява да го обърне на сняг. Като знам тук колко рядко вали сняг, а и не се задържа толкова.Но определено буквално за минути застудя здраво...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит Първи,втори,....,.... сняг
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Здравейте.И при нас в Дупница днес към 10:00ч. ни изненада първия сняг.Естествено това стана заради несвършена работа от страна на почистващите сняг фирми.Те започнаха да почистват към 12:00ч. До тогава имаше една педя сняг и движението беше сериозно затруднено.На нас ни се наложи към 11:00ч. да излезем по работа с колата и добре че е "ФИАТ"с предно,нямахме проблеми.Е на места буксуваше но не много все пак е ФИАТ.The Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.
Zastava GT 55
Коментар
-
На всеки снеговалеж ли ще има тема за честит първи сняг!? Първият сняг за сезона одавна падна.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=326982#326982А през седмицата прогнозите за София са дъжд и над 10 градуса през деня, всеки ден. Така че колежката дето се оплаква от трафика - спокойно, след 1-2 дни ще можеш да летиш по улиците. Що народ измря понеже беше сигурен в гумите си, и не го беше страх от времето, и не се съобразяваше с обстановката... Иначе браво - поздравявам те че можеш да изпревариш колона от бавно-движещи се коли по заснежените улици! Препоръчвам ти също скокове с бънджи, парашутизъм, игра на руска рулетка... и това са високо-рискови дейности. Само дето на тях другите няма да пострадат, но по улиците ще вземеш да се натресеш в някой невинен. Ти да не си ele, замаскирана под нов псевдоним?
Коментар
-
Tornado написа:В Казанлък все още дъжд.Колегите от Ямбол и Сливен да очакват и те включване скоро.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:... Ти да не си ele, замаскирана под нов псевдоним?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Честит първи сняг, колеги!Днес си направих един експеримент - карах с летни гуми по софийските улици (около 50 км) в големия сняг.Голяма глупост! Миналата година двама колеги Авео и Kuku твърдяха, че през зимата можело да се кара с летни гуми.Не е вярно, колата едва спираше, а по изкачванията въртеше яко гуми в утъпкана куша, по равен път в задръстванията потегляше трудно. Гумите ми да Kumho KH 15 и карат второ лято с доста добър грайфер. Няма да повтарям вече такива експерименти повече.Слагайте си зимните гуми!Аз мисля довечера към 8-9 ч да отида на денонощен гумаджия да си сложа зимнарките!
Коментар
-
!
kondov написа:Айдееее и във Варна вали на парцали! Жалко, че все още е топло, за да натрупа. Нямам търпение да опъна 983976218376821276836 ръчни на заснеженоEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Тъкмо се бах засилил да напиша първите изречения от поста на Оги Отдавна нас ни споходи сефтето но и аз като doofiat си викам:"Кой, я?!? Оно със зимни секи може!"Та днес и двете коли с летни гуми, а и двете трябваше да са на пътя.Нямам думи... Молех се само да сме по-малко такива ненормалитети... Криво-ляво, с мускулна треска на ръцете се добрах до село и преобух поне фиата, че жената трябваше и извънградско да кара по-късно.Тръпка е наистина, комплектите зимни гуми на стелажи в гаража а аз се пъна като пръч на лед по пътя Станах на снежен човек ама сега пак имам думата за траекторията на колата И се надявам тази тендениця да се запази и при жената, че из Софию я отвързах :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар