Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Първи,втори,....,.... сняг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Точно за 15 минути застудя здраво. Заваля преди малко дъжд, сега се усили здраво...небето обаче е зловещо - синьо, та тъмно синьо. И все пак ме съмнява да го обърне на сняг. Като знам тук колко рядко вали сняг, а и не се задържа толкова.Но определено буквално за минути застудя здраво...

Коментар

Здравейте.И при нас в Дупница днес към 10:00ч. ни изненада първия сняг.Естествено това стана заради несвършена работа от страна на почистващите сняг фирми.Те започнаха да почистват към 12:00ч. До тогава имаше една педя сняг и движението беше сериозно затруднено.На нас ни се наложи към 11:00ч. да излезем по работа с колата и добре че е "ФИАТ"с предно,нямахме проблеми.Е на места буксуваше но не много все пак е ФИАТ.
      The Fiat 128 is a most successful 1100cc car with sales of over 1,750,000 in the past five years. Why? Simply because it gives you more for your money-and it's much more enjoyable to drive.

Zastava GT 55

Коментар

До преди около половин-един час при нас беше валяло само дъжд и беше мокро, но сега като видях темата и поглеждам навън и виждам ето това - големи почти на парцали снежинки от мокър сняг ... като на тази снимката от малко преди 14ч:
        Прикачени файлове
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

В Казанлък все още дъжд.Колегите от Ямбол и Сливен да очакват и те включване скоро.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

сняг

ето ква буря е при нас в момента
            Прикачени файлове
            uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

На всеки снеговалеж ли ще има тема за честит първи сняг!? Първият сняг за сезона одавна падна.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=326982#326982А през седмицата прогнозите за София са дъжд и над 10 градуса през деня, всеки ден. Така че колежката дето се оплаква от трафика - спокойно, след 1-2 дни ще можеш да летиш по улиците. Що народ измря понеже беше сигурен в гумите си, и не го беше страх от времето, и не се съобразяваше с обстановката... Иначе браво - поздравявам те че можеш да изпревариш колона от бавно-движещи се коли по заснежените улици! Препоръчвам ти също скокове с бънджи, парашутизъм, игра на руска рулетка... и това са високо-рискови дейности. Само дето на тях другите няма да пострадат, но по улиците ще вземеш да се натресеш в някой невинен. Ти да не си ele, замаскирана под нов псевдоним?

Коментар

Tornado написа:
                В Казанлък все още дъжд.Колегите от Ямбол и Сливен да очакват и те включване скоро.
                Снеговалежа в КАзанлък започна.Току що ми се обади колега от прохода Хаинбоаз връща се в КАзанлък за поставяне на зимните си гуми въпреки ,че го предупредих.Информацията за прохода не е много приятна.Тировете ще блокират движението по новото проходче хахаха.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И в Разград дойде белият,дано само не ядем .... :D
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Ето и от Русе, към момента не вали сняг.
                    Прикачени файлове
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Айде и в Пещера заваля сняг! :D
                      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

ogi28b написа:
                        ... Ти да не си ele, замаскирана под нов псевдоним?
                        Не-е, тя ele не прави таквиз работи, можеш ли да си го помислиш Иначе, снимките от различните краища на страната само показват, че България всъщност не е толкоз малка, че само с това се оправдаваме за неволите си - просто се отнасяме безстопанствено към нея.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Честит първи сняг, колеги!Днес си направих един експеримент - карах с летни гуми по софийските улици (около 50 км) в големия сняг.Голяма глупост! Миналата година двама колеги Авео и Kuku твърдяха, че през зимата можело да се кара с летни гуми.Не е вярно, колата едва спираше, а по изкачванията въртеше яко гуми в утъпкана куша, по равен път в задръстванията потегляше трудно. Гумите ми да Kumho KH 15 и карат второ лято с доста добър грайфер. Няма да повтарям вече такива експерименти повече.Слагайте си зимните гуми!Аз мисля довечера към 8-9 ч да отида на денонощен гумаджия да си сложа зимнарките!

Коментар

Айдееее и във Варна вали на парцали! Жалко, че все още е топло, за да натрупа. Нямам търпение да опъна 983976218376821276836 ръчни на заснежено
                            Fiat Bravo 80 16V

Коментар

!

kondov написа:
                              Айдееее и във Варна вали на парцали! Жалко, че все още е топло, за да натрупа. Нямам търпение да опъна 983976218376821276836 ръчни на заснежено
                              Във Варна вали малко дъжд и затова не се задържа. Ако искаш да въртиш иди на баир баши (добричкия път)Аз сега се качах към едно село и като захапах баира ме връхлетя бурята. На места има стабилно сняг и много яко се пързаля. Аз намерих една полянка и пробвах ама с буса не се върти много добре
                              EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                              Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                              ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                              Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Тъкмо се бах засилил да напиша първите изречения от поста на Оги Отдавна нас ни споходи сефтето но и аз като doofiat си викам:"Кой, я?!? Оно със зимни секи може!"Та днес и двете коли с летни гуми, а и двете трябваше да са на пътя.Нямам думи... Молех се само да сме по-малко такива ненормалитети... Криво-ляво, с мускулна треска на ръцете се добрах до село и преобух поне фиата, че жената трябваше и извънградско да кара по-късно.Тръпка е наистина, комплектите зимни гуми на стелажи в гаража а аз се пъна като пръч на лед по пътя Станах на снежен човек ама сега пак имам думата за траекторията на колата И се надявам тази тендениця да се запази и при жената, че из Софию я отвързах :D
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X