И при нас вече вали сняг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит Първи,втори,....,.... сняг
Collapse
X
-
Re: Снегът падна и всички започнаха да карат с -10 км/ч
noriaga, аз не се напъвам, когато казвам нещо! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Аз съм от хората, които когато твърдят нещо, стоят зад думите си и не мисля, че се изхвърлям! Не съм шофьор от вчера и не ми е купена книжката или подарена! Все пак има и добри жени шофьори, повярвай ми! :P Не искам да влизам в спор с теб, но всеки трябва да кара, както може и/или иска! Ако не може да не кара! Защо тези, които още са с летни гуми или са се побъркали от шубе, не си карат най-вдясно и аз няма да им преча да си пълзят, а просто ще ги изпреваря! Мисля, че е съвсем човешко! Дайте да си направим по един снежен човек, както предложи BO и да забравим глупостите! Явно никога няма да има ред в движението в София! Така, че всеки да се спасява, както може! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Желая Ви много приятни емоции този уикенд, може пък да понаправите малко бебета фиат-форумчета в това лошо време!
Коментар
-
Явор Митев
Пък при нас е топло, духа вятър, импулсен но не е много силен. От време на време се юрва здраво, но за 5 сек. и толкоз. Преди малко пуших вън по лека блуза. Над 15 градуса е със сигурност. Иначе чакам с нетърпение снежеца, та да видя учудената физиономия на малката госпожица. Никога не е виждала сняг...
Коментар
-
4o4kata написа::D В кюстендил е вече Яко сняг! Току що пробвах новите гуменки. Добре са засегаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko
Авео написа:Пък при нас е топло, духа вятър, импулсен но не е много силен. От време на време се юрва здраво, но за 5 сек. и толкоз. Преди малко пуших вън по лека блуза. Над 15 градуса е със сигурност. Иначе чакам с нетърпение снежеца, та да видя учудената физиономия на малката госпожица. Никога не е виждала сняг...
Коментар
-
westdogg написа:Е тоя сняг от кога го чакам. Айде довечера на битака да се въртим с колитеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Снегът пак ни изненада.Живея в Младост ,нямате си на идея на квадратен километър колко катастрофи бяха станали и то не заради друго ами защото хората си бяха с летни гуми.Най-лошото ,е че не бяха само стари коли ами имаше и нови.Немога да си обясня какви са тези безотговорни хора.На спускането към дружба беше ужас един с една новичка тойота ми пуснал аварийки и продължава да спуска използвайки бордюра за спирачка защото същия тоя не си беше направил труда да си сложи зимни хуми.Нямам думи просто заради такива стават белите.Между другото аз съм горд собственик на марея и то от скоро, много хубава колица.Първите ми впечатления на сняг от нея са повече от добри.Все бях чувал негативи за фиат и за това на инат си взех за да се убея сам, определено обаче не съжалявам колицата е супер.Хайде приятно пързаляне на всички и умната(ако не русасата)Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
Re: Снегът падна и всички започнаха да карат с -10 км/ч
smile_me написа:noriaga, аз не се напъвам, когато казвам нещо! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Аз съм от хората, които когато твърдят нещо, стоят зад думите си и не мисля, че се изхвърлям! Не съм шофьор от вчера и не ми е купена книжката или подарена! Все пак има и добри жени шофьори, повярвай ми! :P Не искам да влизам в спор с теб, но всеки трябва да кара, както може и/или иска! Ако не може да не кара! Защо тези, които още са с летни гуми или са се побъркали от шубе, не си карат най-вдясно и аз няма да им преча да си пълзят, а просто ще ги изпреваря! Мисля, че е съвсем човешко! Дайте да си направим по един снежен човек, както предложи BO и да забравим глупостите! Явно никога няма да има ред в движението в София! Така, че всеки да се спасява, както може! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Желая Ви много приятни емоции този уикенд, може пък да понаправите малко бебета фиат-форумчета в това лошо време!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар