Честито!!!И Честит Имен ден на всички Снежанки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит Първи,втори,....,.... сняг
Collapse
X
-
В Кюстендил е като на северния полюс - студ и снежна буря - не мож разбра откъде вали... Отг оре ли, от ляво ли, от дясно ли .... малииииии.... До 15 минути ще има 10 см.Честит първи сняг!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Снегът падна и всички започнаха да карат с -10 км/ч
Ей голяма работа са повечето от шофьорите в София. Само за нея мога да дам мнение, тъй като тук живея! Виждат малко СНЕЖЕНЦЕ ************* на пътя и крайййййй! Направо изпадат в амок и спират да използват педала на газта! Днес от Люлин до Илиенци пътувах около 45-50мин. и то защото всички ми карат по следата на пътя и с -10км/ч! Нечовешко е!Аз моля всички, които ги е страх от времето да не излизат от вкъщи или ако в краен случай все пак им се наложи да използват градският транспорт /с който в случая ще се придвижат по-бързо/ или такси /ако могат да си позволят престоя/! :D Аз съм жена, но такова чудо няма хора! И всяка година става все поооо-злеееее! И това не са само жени шофьори, но много мъже карат, като ощипани девственици! Айде лека от мен и карайте внимателно с поне 40-50 км/ч! :P
Коментар
-
Re: Снегът падна и всички започнаха да карат с -10 км/ч
smile_me написа:Ей голяма работа са повечето от шофьорите в София. Само за нея мога да дам мнение, тъй като тук живея! Виждат малко СНЕЖЕНЦЕ ************* на пътя и крайййййй! Направо изпадат в амок и спират да използват педала на газта! Днес от Люлин до Илиенци пътувах около 45-50мин. и то защото всички ми карат по следата на пътя и с -10км/ч! Нечовешко е!Аз моля всички, които ги е страх от времето да не излизат от вкъщи или ако в краен случай все пак им се наложи да използват градският транспорт /с който в случая ще се придвижат по-бързо/ или такси /ако могат да си позволят престоя/! :D Аз съм жена, но такова чудо няма хора! И всяка година става все поооо-злеееее! И това не са само жени шофьори, но много мъже карат, като ощипани девственици! Айде лека от мен и карайте внимателно с поне 40-50 км/ч! :PFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар