Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Първи,втори,....,.... сняг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит Първи,втори,....,.... сняг

Честито!!!И Честит Имен ден на всички Снежанки!
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Честито и от мен...на всички печеливши,от снощната буря са ми изкъртени външните шори на спалнята и трапезарията...

Коментар

Хахаха, а във Варна е 14 градуса
      Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Честит първи сняг и от мен!
        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

След малко отивам да го пробвам
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

kondov написа:
            Хахаха, а във Варна е 14 градуса
            Във Варна зимата се обзалагам че тази година ще е някъде края на януари,примерно 22 ...Тука е Сибириада от първа степен ....

Коментар

В Кюстендил е като на северния полюс - студ и снежна буря - не мож разбра откъде вали... Отг оре ли, от ляво ли, от дясно ли .... малииииии.... До 15 минути ще има 10 см.Честит първи сняг!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Какви снегове,какви бури В Габрово преди малко заваля дъжд,а времето е меко,не е студено.п.п.Тъкмо казаха че температурите били паднали на 4 градуса тук.

Коментар

Еми е такива.Тук в София очаквам скоро да има един метър сняг, а от колите ми се виждат само номерата им. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                  '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                  '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

При нас в момента е слънчево и е 15 градуса все едно е пролет!
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Хайде на снежните човеци ...
                      Прикачени файлове
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Снегът падна и всички започнаха да карат с -10 км/ч

Ей голяма работа са повечето от шофьорите в София. Само за нея мога да дам мнение, тъй като тук живея! Виждат малко СНЕЖЕНЦЕ ************* на пътя и крайййййй! Направо изпадат в амок и спират да използват педала на газта! Днес от Люлин до Илиенци пътувах около 45-50мин. и то защото всички ми карат по следата на пътя и с -10км/ч! Нечовешко е!Аз моля всички, които ги е страх от времето да не излизат от вкъщи или ако в краен случай все пак им се наложи да използват градският транспорт /с който в случая ще се придвижат по-бързо/ или такси /ако могат да си позволят престоя/! :D Аз съм жена, но такова чудо няма хора! И всяка година става все поооо-злеееее! И това не са само жени шофьори, но много мъже карат, като ощипани девственици! Айде лека от мен и карайте внимателно с поне 40-50 км/ч! :P

Коментар

Re: Снегът падна и всички започнаха да карат с -10 км/ч

smile_me написа:
                          Ей голяма работа са повечето от шофьорите в София. Само за нея мога да дам мнение, тъй като тук живея! Виждат малко СНЕЖЕНЦЕ ************* на пътя и крайййййй! Направо изпадат в амок и спират да използват педала на газта! Днес от Люлин до Илиенци пътувах около 45-50мин. и то защото всички ми карат по следата на пътя и с -10км/ч! Нечовешко е!Аз моля всички, които ги е страх от времето да не излизат от вкъщи или ако в краен случай все пак им се наложи да използват градският транспорт /с който в случая ще се придвижат по-бързо/ или такси /ако могат да си позволят престоя/! :D Аз съм жена, но такова чудо няма хора! И всяка година става все поооо-злеееее! И това не са само жени шофьори, но много мъже карат, като ощипани девственици! Айде лека от мен и карайте внимателно с поне 40-50 км/ч! :P
                          По добре така от колкото да има катастрофи. А и ти не се изхвърляй много особено в такива условия че току виж станала белята. Аз днес карах до работа още с летните гуми... еми нестабилна работа при спиране си занася, така че и аз се влачех с 20-30 км/ч
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

:D В кюстендил е вече Яко сняг! Току що пробвах новите гуменки. Добре са засега

Коментар

При нас е топло, ама като погледнеш през прозореца и торбички и боклуци до 10-я етаж летят - красота Много силен вятър, сутринта направо с павета в джобовете трябваше да се ходи.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X