Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте с измамите в Била

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимавайте с измамите в Била

Внимавайте с измамите в Била гледайте много какво пише на цените дори и с малките букви 2 мм. днес гледам в Била пише от 2 броя цена за 1 брой ........................... 2,69 лв /това са големи цифри/ 1 брой2.87като гледаш на пръв поглед се разбира че 2 броя са за цена на 1 бр.,а то не е така цената е 2.87 само намалена ако си купиш 2 бр. с някъде с 18 ст. на бройка преди имаше подобно сирене обикновенно за 15 лв. наредено до другите с цена от 5-8 лв. цената същата ама за парче накъде от 400 гр.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Re: внимаваите с измамите в Била

kluchar написа:
    Внимавайте с измамите в Била гледаите много какво пише на цените дори и с малките букви 2 мм днес гледам в Била пише от 2 броя цена за 1 брой 2,69 -това са големи цифри 1брой2.87като гледаш на пръв поглед се разбира че 2 броя са за цена на 1 бра то не е така цената е същата само намалена ако си купиш 2 бр с някаде с 18 ст на бройка преди имаше подобно сирене обикновенно за 15 лв наредено до другите с цена от 5-8 лв цената същата ама за парче накъде от 400гр
    Нищо нередно не виждам.Точно си е написано
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

На Билла лъжат здраво. Едно пише на етикета, като ти го чукне на касата разлика голяма. Не помня какво взимах един път, на етикета 8.99 - на касата 9.99. А като накупиш за 50-60лв неща може и 5-6лв бонус да си сложат не стига че са им високи цените. Айде да го отварят тоя Карфур, че да видим какво ще е и при тях.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
        Айде да го отварят тоя Карфур, че да видим какво ще е и при тях.
        Като цени ще е същото каквото е при другите. Те залагат на брой артикули т.е. от един магазин да можеш да си купиш всичко.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Чакаме "Кауфланд"-а тогаз! Там ще е доста по-йофтинко от Билата и Карфура, да ги е..
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Скоро няма да го дочакаме: http://burgas.dir.bg/2008/11/20/news3626596.htmlА и в Кауфланд продават още по-големи боклуци от Метро, говоря за храни.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Овча купелския Кауфланд си е ток и жица,много готин магазин.В Билата на Славия също никога не ми се е случвало разминаване м/у етикетната и реалната цена.Всичко си зависи от конкретния клон,най-вероятно са пропуснали да сменят етикета.Пп Кауфланд ми се струва по-евтин и с повече разнообразие.

Коментар

Според мен проблема е в хората, които не четат.А ако решите, че нещо е нередно може на касата да се откажете от него. Никой не ви е сложил пистолет на челото да го купувате.А лично си правя сметка за всяка стотинка и никога не е имало разминаване.
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

...

Че лъжат в Била - това е факт... Проблемът е когато има много покупки и нямаш време или нерви да провериш дали всичко е чукнато на касата реално. Веднъж съвсем случайно забелязах, че един половинлитров буркан с краставички на касовата ми бележка беше маркиран като трилитров. Върнах се на касата, минаха го отново на скенера - пак излезе трилитров... Извиниха се и прочее, но колко ли други са изгоряли по този начин! Това явно не е грешка, а си е политика на магазина...
                  Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                  Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                    Че лъжат в Била - това е факт... Проблемът е когато има много покупки и нямаш време или нерви да провериш дали всичко е чукнато на касата реално. Веднъж съвсем случайно забелязах, че един половинлитров буркан с краставички на касовата ми бележка беше маркиран като трилитров. Върнах се на касата, минаха го отново на скенера - пак излезе трилитров... Извиниха се и прочее, но колко ли други са изгоряли по този начин! Това явно не е грешка, а си е политика на магазина...
                    Не знам дали е политика на магазина.Примерно в ТМаркет Асеновград си взимам обикновенни фъстъци (белени) които много приличат на "оригинално кашу".Прозрачна опаковка и само 1 лепнат етикет.Взимам аз фъстъците които струваха към 80-90 ст.На същата фирма имаше и някви други ядки както и "оригинално кашу" Минавам аз през касата и отивам в колата и гледам бележката чукнато оригинално кашу.Гледам етикета и там пише оригинално кашу пък много лесно се бъркат двете и влизам пак в магазина и оглеждам хубаво двата видя ядки и правя заключение-това са фъстъци!Излизам пак взимам фъстъците и касовата бележка и се връщам на касата.Викам извинявайте,обаче на тези фъстъци пише че са оригинално кашу а са си фъстъци.И касиерката ми вика - няма нищо де.И аз и викам-Няма нищо ама фъстъците струват 80 ст. а кашуто над 5лв :D и зе да ми се обяснява и вика че било грешка на производителя Обаче си ми върнаха парите.
                    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ей кви са тия работи тука бе Политики на магазините,нарочно лъжели с цените.Айде стига глупости. Магазините намаляват персонала си за да се справят някак и те на пазара.Особенно Кауфланд и Т-маркет където за да поддържат сравнително ниски цени се справят с 5-6 човека персонал.Просто не могат да оправят всичките етикети и за това се случва на касата разлика.Гледайте докато Ви маркират за това са сложени тези малки дисплейчета обърнати към Вас. Не търсете под вола Теле.

Коментар

Аз бачках в една от средно големите вриги(за жалост) и също мисля че колегите търсят под вола теле.Където бях аз също имаше проблеми от такъв характер,но не мисля че е било нарочна политика на магазина,а липса на кадрите и не защото щата беше малък а защото условията не са добри(заплащане най вече) и естествено щата не беше пълен.Политиката на магазина смятам беше коректна към клиента,проблема идва от реализирането и на практика.

Коментар

Приемам, че е най-вероятно случайно, но аз самия едва не станах жертва на подобна заблуда в Кауфланд. Гледаме Pampers опаковани два jumbo пакета в найлон и има цена, мисля около 35 кинта. И пише промоция. Жена ми се засили на галоп, хвана един огромен пакет и го бухна в количката Чудеше се дали да не повлече и още един двоен пакет. Аз я спрях, щото у нас само детето ги ползва Впоследствие се оказа, че ВСЕКИ от двата пакета струва по 35 кинта.
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

В Плевен в Кауфланд редовно има намаления ,а на касата излиза цената преди намалението.Като се обадиш оправят нещата иначе от теб да мине.За такъв магазин обикновенно работят половината каси и се чака.Иначе наистина цените на хранителните продукти са малко по-тънки но е за сметка на качеството.Другата половина от магазина е просто един голям лев с китайски боклуци.Във вестника им се публикуват някакви работи дето като ги четеш си викаш че е голяма далавера но всъщтност се оказва че един час след началото на промоцията вече всичко е свършило без в магазина да има някакви клиенти.Вестника е просто начин да те прилъжат да идеш в магазина.Не са много коректни.

Коментар

Чак пък измами... :D
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X