Внимавайте с измамите в Била гледайте много какво пише на цените дори и с малките букви 2 мм. днес гледам в Била пише от 2 броя цена за 1 брой ........................... 2,69 лв /това са големи цифри/ 1 брой2.87като гледаш на пръв поглед се разбира че 2 броя са за цена на 1 бр.,а то не е така цената е 2.87 само намалена ако си купиш 2 бр. с някъде с 18 ст. на бройка преди имаше подобно сирене обикновенно за 15 лв. наредено до другите с цена от 5-8 лв. цената същата ама за парче накъде от 400 гр.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с измамите в Била
Collapse
X
-
Re: внимаваите с измамите в Била
kluchar написа:Внимавайте с измамите в Била гледаите много какво пише на цените дори и с малките букви 2 мм днес гледам в Била пише от 2 броя цена за 1 брой 2,69 -това са големи цифри 1брой2.87като гледаш на пръв поглед се разбира че 2 броя са за цена на 1 бра то не е така цената е същата само намалена ако си купиш 2 бр с някаде с 18 ст на бройка преди имаше подобно сирене обикновенно за 15 лв наредено до другите с цена от 5-8 лв цената същата ама за парче накъде от 400грFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
-
На Билла лъжат здраво. Едно пише на етикета, като ти го чукне на касата разлика голяма. Не помня какво взимах един път, на етикета 8.99 - на касата 9.99. А като накупиш за 50-60лв неща може и 5-6лв бонус да си сложат не стига че са им високи цените. Айде да го отварят тоя Карфур, че да видим какво ще е и при тях.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Айде да го отварят тоя Карфур, че да видим какво ще е и при тях.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Скоро няма да го дочакаме: http://burgas.dir.bg/2008/11/20/news3626596.htmlА и в Кауфланд продават още по-големи боклуци от Метро, говоря за храни.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Овча купелския Кауфланд си е ток и жица,много готин магазин.В Билата на Славия също никога не ми се е случвало разминаване м/у етикетната и реалната цена.Всичко си зависи от конкретния клон,най-вероятно са пропуснали да сменят етикета.Пп Кауфланд ми се струва по-евтин и с повече разнообразие.
Коментар
-
Според мен проблема е в хората, които не четат.А ако решите, че нещо е нередно може на касата да се откажете от него. Никой не ви е сложил пистолет на челото да го купувате.А лично си правя сметка за всяка стотинка и никога не е имало разминаване.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
...
Че лъжат в Била - това е факт... Проблемът е когато има много покупки и нямаш време или нерви да провериш дали всичко е чукнато на касата реално. Веднъж съвсем случайно забелязах, че един половинлитров буркан с краставички на касовата ми бележка беше маркиран като трилитров. Върнах се на касата, минаха го отново на скенера - пак излезе трилитров... Извиниха се и прочее, но колко ли други са изгоряли по този начин! Това явно не е грешка, а си е политика на магазина...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Че лъжат в Била - това е факт... Проблемът е когато има много покупки и нямаш време или нерви да провериш дали всичко е чукнато на касата реално. Веднъж съвсем случайно забелязах, че един половинлитров буркан с краставички на касовата ми бележка беше маркиран като трилитров. Върнах се на касата, минаха го отново на скенера - пак излезе трилитров... Извиниха се и прочее, но колко ли други са изгоряли по този начин! Това явно не е грешка, а си е политика на магазина...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Ей кви са тия работи тука бе Политики на магазините,нарочно лъжели с цените.Айде стига глупости. Магазините намаляват персонала си за да се справят някак и те на пазара.Особенно Кауфланд и Т-маркет където за да поддържат сравнително ниски цени се справят с 5-6 човека персонал.Просто не могат да оправят всичките етикети и за това се случва на касата разлика.Гледайте докато Ви маркират за това са сложени тези малки дисплейчета обърнати към Вас. Не търсете под вола Теле.
Коментар
-
Аз бачках в една от средно големите вриги(за жалост) и също мисля че колегите търсят под вола теле.Където бях аз също имаше проблеми от такъв характер,но не мисля че е било нарочна политика на магазина,а липса на кадрите и не защото щата беше малък а защото условията не са добри(заплащане най вече) и естествено щата не беше пълен.Политиката на магазина смятам беше коректна към клиента,проблема идва от реализирането и на практика.
Коментар
-
Приемам, че е най-вероятно случайно, но аз самия едва не станах жертва на подобна заблуда в Кауфланд. Гледаме Pampers опаковани два jumbo пакета в найлон и има цена, мисля около 35 кинта. И пише промоция. Жена ми се засили на галоп, хвана един огромен пакет и го бухна в количката Чудеше се дали да не повлече и още един двоен пакет. Аз я спрях, щото у нас само детето ги ползва Впоследствие се оказа, че ВСЕКИ от двата пакета струва по 35 кинта.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
В Плевен в Кауфланд редовно има намаления ,а на касата излиза цената преди намалението.Като се обадиш оправят нещата иначе от теб да мине.За такъв магазин обикновенно работят половината каси и се чака.Иначе наистина цените на хранителните продукти са малко по-тънки но е за сметка на качеството.Другата половина от магазина е просто един голям лев с китайски боклуци.Във вестника им се публикуват някакви работи дето като ги четеш си викаш че е голяма далавера но всъщтност се оказва че един час след началото на промоцията вече всичко е свършило без в магазина да има някакви клиенти.Вестника е просто начин да те прилъжат да идеш в магазина.Не са много коректни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар