Ей момчета, надявам се, че няма да има проблеми, че пускам тази тема Но с толкова много въпроси, проблеми, оплаквания малко отпускане няма да е излишно **Извлечение от форум на собственици на различни марки автомобили** Бентли: - - -Днес използвах пепелника. Как се сменя? Мустанг: - - -Някакъв ръчкач с Хонда ми се пънеше днес.. Хонда: - - -Някакъв ръчкач с Мустанг ми се пънеше днес.. Макларън Ф1: - - -Някакъв ръчкач с Ф16 ми се пънеше днес.. Застава: - - - Кога за последно карахте колата си? Ламборджини: - - - Странен шум около 345-350 км/ч Миата: - - - Някъв селяндур с пикап ми прегази колата (снимки) Пикап: - - -Една Миата ми се заклещи в предната броня. Как да я махна? (снимки) Форд Crown Victoria: - - - Защо никой не ме изпреварва на магистралата? Тойота Приус: - - - Какви батерии да купя AAA или AA? Mini: - - - Обърнах Минито след като гледах "The Italian Job".Ще съдя студиото(снимки) Хамър: - - - Днес катастрофирах. 24 ранени, 10 убити. Трябва ли да взема черната боя от официалния вносител? До там са 25 километра. Това са си 35 лева за бензин. фиат: - - -Здравейте. Само аз ли съм регистриран? Форд: - - -Помощ! Смених всичко и пак не пали!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко смях:)
Collapse
X
-
Re: Малко смях
Nikcho написа:фиат: - - -Здравейте. Само аз ли съм регистриран?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Балада за москвичаКупих си кола. И не просто кола, а нов москвич на старо. Седма ръка. Обаче запазен. Хищен отпред. Секси отзад. Господи, каква кола!Купих си кола. И не просто кола, а нов москвич на старо. Седма ръка. Обаче запазен. Хищен отпред. Секси отзад. Господи, каква кола! Некви сто трийсе и шест хиляди. А не милион сто трийсе и шест. Без основен ремонт. Три шлайфа на буталата. За пети път чисто нови сегменти. Руски. Ориджинъл. Бе, кво да говорим? Не кола, а желязо, - просъска сервизният шеф, - зимай я и си глей кефа! И ей ме на! Петнаесе на сто и седем масло. Четирси и пет километра в час по нанадолнище. Ако се пусне ръчната. Или поне с ръка на ръчната, за всеки случай. Поради липса на накладки. Нагоре го бутам.Все пак човек трябва да е милозлив. И добър стопанин. Немой само дий, воле, дий, остър завой, гумите пак свистят и със сто километра в час аз летя, както пее педалът. Педалът на газта. :P :DДа попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
ето още малко /повтарят се някои/ Lamborghini Forum: Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам. Fiat Forum: Алооо? Сам ли съм тук бре? Mercedes C-Klasse Forum: Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя? Mazda MX-5 Forum: Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! VW Touareg Forum: Нек’ъв MХ-5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? Renault-Forum: Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното! Bentley Forum: Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя? Porsche-Cayenne-Forum: Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона? Smart Forum: Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!! Camaro Forum: Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора... Mustang Forum: Некъ’ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! Civic Forum: Некъ’ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! Honda Accord Forum: Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки! VW Bora Forum: Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби ) Opel Forum: Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) Lexus-Forum: От къде да си намеря задни стопове като на VW? Toyota Corolla E10 - Forum: Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270’000км стъклото на километража е леееко надраскано. Seat Marbella Forum: Днеска успях да карам редом с един камион! BMW 3er E36-Forum: Къде има най-яките дюнери в града ве? Trabbi-Forum: Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи... мнението е променено един път: Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно! Hummer Forum: Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин.... Yugo Forum: Вашето кога за последно беше в движение? Honda Civic CRX-Forum: Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата? Toyota Forum: Най-сетне направих 300’000км, кога ще се счупи най-сетне? Polo Forum: Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв... Ferrari Forum: Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна! Fiat-Forum: Чудя се дали има живот извън сервиза? BMW 7-Forum: Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори? Mercedes new S-Klasse Forum: Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т’ва ще дойде доста актуално ) Тойота Aygo Forum: Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.for every action, there is a reaction
for every cause, there is an effect
for every beginning, there is an end
because once fate is set in motion
it cannot be stopped... or can it?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар