Благодаря, колеги! На първо време ще опитам с керамичната боя - не за друго, а защото сезонът не е подходящ за генерални ремонти, пък ако няма очаквания ефект, като се запролети, ще мислим нещо с топлоизолация, въпреки че, все си мисля, проблемите не са толкова от отоплително естество - апартаментът си се топли добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за мухъл
Collapse
X
-
sugarboy написа:Благодаря, колеги! На първо време ще опитам с керамичната боя - не за друго, а защото сезонът не е подходящ за генерални ремонти, пък ако няма очаквания ефект, като се запролети, ще мислим нещо с топлоизолация, въпреки че, все си мисля, проблемите не са толкова от отоплително естество - апартаментът си се топли добре.
Коментар
-
Да, за цветята забравих да спомена - има, и то доста - жена ми, а и аз покрай нея, е голяма цветарка, макар да е занемарила сега дейността, покрай грижите за бебето. Знаем, че не е добре да се спи в стая с цветя, та затова преместихме и тези от стаята на бебето в тази, да я наречем всекидневна.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
u_bo
HLX написа:sugarboy написа:Благодаря, колеги! На първо време ще опитам с керамичната боя - не за друго, а защото сезонът не е подходящ за генерални ремонти, пък ако няма очаквания ефект, като се запролети, ще мислим нещо с топлоизолация, въпреки че, все си мисля, проблемите не са толкова от отоплително естество - апартаментът си се топли добре.
Коментар
-
sugarboy написа:........... все си мисля, проблемите не са толкова от отоплително естество - апартаментът си се топли добре.
Коментар
-
u_bo
peho написа:sugarboy написа:........... все си мисля, проблемите не са толкова от отоплително естество - апартаментът си се топли добре.
Коментар
-
стени
ако са все още здрави стените може да се измие с парцал и белина повече няма да почернява при нас сложихме ПВЦ прозорци и изолация на стените на балкона и се появи чернилка чернилката махнах с белина и парцал няколко пъти го мазах с какво ли не всичко се напукваше и се белеше сега сложих плочки за сега е добре преди години беше топло на терасата имаше парно но сега няма за това с влагоуловителя има доста писано в нета на някой помага на други не хубавите са скъпи 300лв на ток
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар