Значи трябва да си купувам принтер.Държа да е цветен,може и да е някакво мултифункционално устройство стига да си върши работата както трябва.Първо се бях насочил към лазерните принтери,защото приятели ми казваха че са с по-евтини консумативи,но след като видях че при тях цените започват от 300-400 нагоре бързо се отказах та търся нещо в рамките на 200-250 лева ... http://www.technomarket.bg/product_d...029517Този може би ми хареса най-много,но искам и да чуя вашето мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми принтер ?
Collapse
X
-
Препоръчайте ми принтер ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
Каквато и мастилоструйка да вземеш - все си в джаза. Приключение е с мастилата. Цените на оригиналните консумативи на това чудо са около 30лв/брой. Имаш 4 бройки, свършват когато им дойде времето. С чип са и пълненето е приключение, но струва 20лв. за 4 пълнения. Ако ще го ползваш често - добре, но ако ще печаташ на 3 месеца веднъж в добре отопляема стая - ще си имаш приключения със засъхнало в дюзите мастило. Главата е част от принтера, а не част от мастилницата. Абе ако ще го ползваш повече за скенер/факс - супер. Ако ще печаташ и ще пълниш - купи си един леген и ръкавициSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Ми там е работата няма да се ползва всеки ден непрестанно като в офис ! За дома ми трябва нещоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Препоръчайте ми принтер ?
Princo написа:Значи трябва да си купувам принтер.Държа да е цветен,може и да е някакво мултифункционално устройство стига да си върши работата както трябва.Първо се бях насочил към лазерните принтери,защото приятели ми казваха че са с по-евтини консумативи,но след като видях че при тях цените започват от 300-400 нагоре бързо се отказах та търся нещо в рамките на 200-250 лева ... http://www.technomarket.bg/product_d...029517Този може би ми хареса най-много,но искам и да чуя вашето мнениеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
jenshen73 написа:Каквато и мастилоструйка да вземеш - все си в джаза. Приключение е с мастилата. Цените на оригиналните консумативи на това чудо са около 30лв/брой. Имаш 4 бройки, свършват когато им дойде времето. С чип са и пълненето е приключение, но струва 20лв. за 4 пълнения. Ако ще го ползваш често - добре, но ако ще печаташ на 3 месеца веднъж в добре отопляема стая - ще си имаш приключения със засъхнало в дюзите мастило. Главата е част от принтера, а не част от мастилницата. Абе ако ще го ползваш повече за скенер/факс - супер. Ако ще печаташ и ще пълниш - купи си един леген и ръкавициФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
аз съм с ХП Ф380 - 3 в 1 е, супер евтини бяха напоследък - малко над 100 лева. Съвсем прост уред, който ми върши много добра работа, точно за моите си нужди - от дъжд на вятър някое копие на нещо, някоя снимка да сканирам, някоя страница да принтирам. работи с глави 21 и 22.Купих го случайно, просто го видях и викам я да си взема 1 принтерче, и хоп - принтерче, скенерче, ксероксче
Коментар
-
ogi28b написа:аз съм с ХП Ф380 - 3 в 1 е, супер евтини бяха напоследък - малко над 100 лева. Съвсем прост уред, който ми върши много добра работа, точно за моите си нужди - от дъжд на вятър някое копие на нещо, някоя снимка да сканирам, някоя страница да принтирам. работи с глави 21 и 22.Купих го случайно, просто го видях и викам я да си взема 1 принтерче, и хоп - принтерче, скенерче, ксероксчеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:jenshen73 написа:Каквато и мастилоструйка да вземеш - все си в джаза. Приключение е с мастилата. Цените на оригиналните консумативи на това чудо са около 30лв/брой. Имаш 4 бройки, свършват когато им дойде времето. С чип са и пълненето е приключение, но струва 20лв. за 4 пълнения. Ако ще го ползваш често - добре, но ако ще печаташ на 3 месеца веднъж в добре отопляема стая - ще си имаш приключения със засъхнало в дюзите мастило. Главата е част от принтера, а не част от мастилницата. Абе ако ще го ползваш повече за скенер/факс - супер. Ако ще печаташ и ще пълниш - купи си един леген и ръкавициSteliyan's Life!
Коментар
-
Re: Препоръчайте ми принтер ?
Princo написа:Значи трябва да си купувам принтер.Държа да е цветен,може и да е някакво мултифункционално устройство стига да си върши работата както трябва.Първо се бях насочил към лазерните принтери,защото приятели ми казваха че са с по-евтини консумативи,но след като видях че при тях цените започват от 300-400 нагоре бързо се отказах та търся нещо в рамките на 200-250 лева ... http://www.technomarket.bg/product_d...029517Този може би ми хареса най-много,но искам и да чуя вашето мнение
Коментар
-
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09032816 Този също ми хареса горе-долуAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
280лв. е чудна цена - на новия е 412лв с вкл. ддс.Цена на черен тонер, висок капацитет - 111.64лв.Цена на цветен тонер, нормален капацитет - 82.02лв. (тук са три цвята).Тонер касетите са със чип - т.е. тонер има, но принтера спира да печата.Princo написа:http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09032816 Този също ми хареса горе-долуSteliyan's Life!
Коментар
-
@vandal: Вече не е само при НЯКОИ, а при всички. Дори на опаковката пише "Included consumables is for starter purposes"... бла-бла. Дори вече са и с намален размер...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Atanas71 написа:jenshen73 написа:Каквато и мастилоструйка да вземеш - все си в джаза. Приключение е с мастилата. Цените на оригиналните консумативи на това чудо са около 30лв/брой. Имаш 4 бройки, свършват когато им дойде времето. С чип са и пълненето е приключение, но струва 20лв. за 4 пълнения. Ако ще го ползваш често - добре, но ако ще печаташ на 3 месеца веднъж в добре отопляема стая - ще си имаш приключения със засъхнало в дюзите мастило. Главата е част от принтера, а не част от мастилницата. Абе ако ще го ползваш повече за скенер/факс - супер. Ако ще печаташ и ще пълниш - купи си един леген и ръкавициФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар