style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за неправилно паркиране питане
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ами да де, ама това се отнася за спиране, престой и паркиране на ПЪТНОТО ПЛАТНО, на което аз НЕ бях. Това така или иначе е старата наредба. Ето текста от новата: "за неспазване на правилата за използване светлините на пътно превозно средство, за престой или за паркиране, за използване на пътното платно или за управление на технически неизправно пътно превозно средство, извън случаите по чл. 179, т. 4 ЗДвП, когато в резултат на нарушението е създадена непосредствена опасност за движението (чл. 180, ал. 1, т. 1 ЗДвП) - 5 к.т.;" Не непосредствена опасност за движението ами и косвена нямаше.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Колега, абсолютно си прав че са задници катаджиите и че в случая си е "просил" а ти си не поддал и ти е написал акт.Което не оправдава факта е си нарушил и той е бил в правото си да го направи.За мен обаче няма по големи задници от правещитите се на катаджии полицаи от охранителна полиция, включително и тези от т.н. "полицейски СОТ" които се крият из храсталаците след светофарите вечер и спират щяло и нещяло за да просят.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
peho написа:А вие чували ли сте го това че полицаите от охранителна полиция не могат да глобяват за нарушения на закона за движение по пътищата,могат само ако с тях има катаджия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Тогава що за наглост е това?!zgabrovski написа:...........За мен обаче няма по големи задници от правещитите се на катаджии полицаи от охранителна полиция, включително и тези от т.н. "полицейски СОТ" които се крият из храсталаците след светофарите вечер и спират щяло и нещяло за да просят.
Коментар
-
zgabrovski написа:Колега, абсолютно си прав че са задници катаджиите и че в случая си е "просил" а ти си не поддал и ти е написал акт.Което не оправдава факта е си нарушил и той е бил в правото си да го направи.За мен обаче няма по големи задници от правещитите се на катаджии полицаи от охранителна полиция, включително и тези от т.н. "полицейски СОТ" които се крият из храсталаците след светофарите вечер и спират щяло и нещяло за да просят.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар