Здравейте колеги! Значи ситуацията е следната. Спирам аз на централна автогара (София), там до местата на такситата и понеже знам, че там има едни лайна с паяк и дебнат, се отдалечавам на не повече от 7-8 метра буквално от колата, която е на аварийни, обръщам се и сякаш от нищото се появил паяк зад колата и един мърляч вече ми прибира огледалата, демек да я качват. Разправии на дълго и на широко, не заради друго, ами защото до мен имаше една кола на една лелка, която стоеше сигурно от един час там, но на нея нищо не й казаха, тя дойде и взе да се обяснява, щото мислеше, че е за нея, аз попитах въпросния пътен полицаи, който изкъсо следеше спазването на закона и да не бъде той нарушаван от престъпници като мен, защо не глобят и нея, а той ми каза, че аз съм бил първа кола и затова??? Та, освен че дадох на "милата" ни родина, която толкова много "обичам" 15 лева, онзи неприятен, така да го кажа пътен полицай, ми написа и акт за нарушение на знак B28 като до него пише и някакво 17, не знам това за какво е. Та мисълта ми е знаете ли колко ще ми е акта, и ще ми вземат ли контролни точки, заради тези безумни, застрашаващи живота и безопасността на другите участници в движението, мои действия? Полицаят не ми отговори, защото това било конфиденциална информация Аз му викам, че не е вярно и в закона пише в какви размери са санкциите и той нагло ми отговаря "аз закон не съм чел" ?!?!?!?! И така днес отново намразих допълнително КАТ и разбира се държавата. И да, нарушил съм закона, но за 7 години това ми е първото нарушение, жалко, че нямам от онези талони, и си мисля колко голям мизерник трябва да си, за да работиш тази работа или да си контрольор в градски транспорт, примерно. Поне аз разсъждавам така и за мен това са измекяри, защото дебнат обикновените хора за нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт за неправилно паркиране питане
Collapse
X
-
абе ти що паркираш там, дето знаеш, че е забранено, а на всичкото отгоре знаеш, че и паякът дебне. нещо не те разбирам проява на мазохизъм, що ли?това, че не са глобили лелята, к’во те грее? тебе нали те глобиха. то всички сме равни, ама някои са по-равни. катаЖията, че е боклук, мисля че е ясно и на пеленачетата, ти какво, реши да го установиш опитно ли?!? света няма да го оправиш, пий една ракия и не си напрягай душата.не се заяждам, на твоя страна съм. жалко за седемте чисти години. просто друг път не дърпай дявола за опашкатаFiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
-
fihi
style34 написа:А, да бе, то станалото - станало. Тея плъхове ще си останат такива, въпроса ми е колко пари и точки могат да ми вземат?
Коментар
-
Еми точките са ми по-скъпи, не че ги прахосвам много ама айде. Според това http://www.kat.mvr.bg/Nak_tochki.htm не би трябвало да ми вземат контролни точки, защото не съм бил на пътното платно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
нас ни глобиха и ни написаха акт за тва, че бяхме спрели на място със "служебен абонамент", но не им направи на куките впечатление че пред знака, и то НАПЪЛНО НЕПРАВИЛНО на спирката на рейсовете беше спрял един ОГРООМЕН учебен камион и от него не се виждаше знака от никакъв ъгъл. и това всичко въпреки че културно си платихме за паркиране!!! Срам и позорManowar forever!
Коментар
-
Абе всички нарушения на шофьорите да са като моето. А отношението ми към България е формирано мнооого преди тази случка. Всъщност с тази случка установявам за пореден път какви помияри са КАТ-аджиите или поне по-голямата част от тях. Не ми пука особено за парите или за точките, но тъпа е ситуацията и играта на котка и мишка, защото те те дебнат, а не ходят да глобяват спрели коли на места, на които наистина пречат на движението и представляват опасност.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Абе всички нарушения на шофьорите да са като моето. А отношението ми към България е формирано мнооого преди тази случка. Всъщност с тази случка установявам за пореден път какви помияри са КАТ-аджиите или поне по-голямата част от тях. Не ми пука особено за парите или за точките, но тъпа е ситуацията и играта на котка и мишка, защото те те дебнат, а не ходят да глобяват спрели коли на места, на които наистина пречат на движението и представляват опасност.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
lilimnwr написа:абе аз съм съгласна, нас да глобят, ма ако бяха дигнали и камиона със все ремаркето, който най-нагло седя там през цялото време и то на абсолютно забранено за паркиране място.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар