Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скърцащи и пукащи пластмаси на домашен климатик Osaka CH12CN

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Ние вкъщи сме с 2 Осаки..тази в мойта стая е ъглува..много добре работи..нито пука..перфектна е, в кухнята сме с някаква пак 12-ка, обаче там имаше някакъв проблем още от завода си излизали така, някакъв датчик трябвало да се оправи, за да може да работи като хората..нито топлеше нито охлаждаше, като хората... и викнахме техниците и го оправиха..иначе засега да чукна на дърво нямаме проблеми с тях..Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

    ...E90..incoming..!!

    Коментар


      #32
      в спалнята съм с такъв климатик,на 3 годиние и милсля скоро да го изхфърля,по голям боклук в къщи от тоя не съм виждал,писнами да се обаждам на гаранциония сервиз да пратят някой,идваха вече безброй пъти и все тая бръмчи та се нетрае,проблема с температурния датчик го реших като го изкарах да стърчи отгоре щото иначе забравяше да се влючи след като достигне зададената температура,ХОРА ЗА БОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОСАКА вярно че са евтини обаче и тея 600лв. които дадох са му много ама МНОГО.в хола съм с фуджи инвертор,невероятно тих климатик.та колега изхвърляйго докато е време а тоя дето ти го е продал сигурен ли си че ти е ’’приятел’’
      BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
      E46 320D

      Коментар


        #33
        Не е лесно да изхвърлиш или продадеш климатик. Това не е телевизор просто да го изключиш от контакта и да го натовариш в багажника на колата. Аз много бързо се освобождавам от дефектни уреди или такива, които не са отговорили на очакванията ми, но с климатика работата е по-сложна. Като изключим вече поносимо пукащите пластмаси, други проблеми с този климатик засега нямам. "Заспиването" и аз го установих. Има си решение: на дистанционното има термометър и бутон "I feel": с него съобщаваш на климатика каква е реалната температура в помещението и той се събужда.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

        Коментар

        Working...
        X