Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв фритюрник да избера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв фритюрник да избера?

Здравейте колегиИскам да купя фритюрник но не мога да избера нищо!Гледах в Техномаркет и си нямам на идея кое ще е правилния избор и кое не.Ще помоля тези от вас които имат такъв уред да споделят впечатления от марката и модела!Цената която бих дал е между 90-200лв!Чакам вашите предложения за да не сбъркам после в избора си!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Има едни на сименс целите са желязни от едно такова като неръждевеика, ще ти кажа основните предимсва, - Разглобява се абсолютно напълно всички части по него са метални с изключение на дръжките без проблем се мие и в миална машина въобще много е лесен за почистване защото и реотана се сваля с едно движение. Никога няма да ти се зацапа като фритюрник с пласмасово тяло на които можеш да извадиш само реотана и евентуално вътре съда за олиото.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ето го http://micurl.com/qlo2n5
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Това наистина ми харесваЧакам и други предложения!

Коментар

Почистването е най-големия проблем при фритюрниците - избирай такъв, който лесно се почиства - като горепосочения Сименс.Иначе и тия от 40лв ще ти опържат картофките, ама се разпадат с течение на времето.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

За мен делонги са едни от най-добрите в този сегмент. Мога да ти препоръчам http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=01003239 но си е скъпичък, иначе е напълно разглобяем и може да се почиства лесно, кошницата му е под наклон и пести около 1л. спрямо другите фритюрници.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Избирай най-качественото не се скъпи на парите. Преди 2 седмици на един познат му гръмна фритюрника не изключила защитата и все още си стори къщата с помощта на колеги и приятели, изгора на 60-70% голям ужас, добре че още не е заваляло, вече има покрив.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                Избирай най-качественото не се скъпи на парите. Преди 2 седмици на един познат му гръмна фритюрника не изключила защитата и все още си стори къщата с помощта на колеги и приятели, изгора на 60-70% голям ужас, добре че още не е заваляло, вече има покрив.
                Кофти, да не се случва на никой Съгласен съм с всички.И аз не искам да попадам на боклук и да се разправям после със сервизи.Напоследък доста неща в гаранция се скапаха в ръцете ми!Ако погледна от гледна точка на зеносване на мазнина, втория е по икономичен Ще поизчакам повечко колеги да споделят каква марка ползват и така до края на седмицата да съм наясно към какво да се насоча

Коментар

Майка ми и тъща ми дълги години използват фритюрници (майка ми се отказа след третия де ). Ами според мен това не е работа. Мазнината винаги поема дъха на храната. Ядеш картофи с дъх на пържени зеленчуци. Ако пък веднъж само опържиш риба, после всичко, което пържиш е риба И се налага доста честа смяна на олиото, което напоследък изобщо не е евтинко. Тук въобще и не говоря за дяволите, които ме хващат като трябва да се мие това чудо Колега, не се мъча да те разубеждавам, ти си знаеш. Просто тези уреди си имат своите големи минуси. Аз лично предпочитам да пържа веднъж-дваж в седмицата по 20-30 минути, отколкото да поддържам фритюрник.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз подкрепям колегата ВАН ДАЛ Делонги е марката много лесно се чистят абе най-доброто според мен.Аз има този МОДЕЛ http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=01000344 и ми върши много добра работа.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

За мен хубав фритюрник и пластмаса са несъвместими понятия. Колкото и добре да се почиства и разглабя, рано или късно пластмасата се захабява и покрива с лепкава засъхнала мазнина. Колкото и да я миеш, ефект има само по гладките големи повърхности. По ръбове, вдлъбнатини, дисплеи и дупки се набива неспасяемо гадост, която няма махане. Затова след малко ще си опържа картофки в тенджерка :D. Имам фритюрник Тефал, който преди две години беше възможно най-скъпият и невероятно лесно почистващ се модел. Сега седи като паметник на тавана, защото ми е жал да го изхвърля. Установих, че минусите му са много повече от на тигана - оплесква се като за световно след третото пържене, миеш го много повече време и резултатът винаги е незадоволителен, вредно е една и съща мазнината да се ползва толкова време, още повече ако се пържат различни неща винаги има дъх. По едно време взех да я прецеждам и се усетих, че вместо да ме улеснява въпросниият фритюрник, само усложнява излишно нещата - както и много от уредите около нас :D А да не забравя - оригинални филтри нямаше и след като този от комплекта се задръсти минаваш на измислените български, които са си ...................
                      преди - TIPO
                      сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
                      X