Снощи за малко да ми се случи и на мен застрахователно събитие и то безпричинно, от нищо нещо. Уточнявам, че по принцип смятам жените за по-безопасни шофьори, както и за по-добрата половина от човечеството . И тази случка няма да промени мнението ми !Та спирам аз пред една от спортните зали в града, където ходя да блъскам, за да съм винаги в готовност да пребия някой :D . Там винаги има много коли, паркира се на няколко реда и така. В момента, в който спирам и още съм в колата и даже светлините са пуснати, една кола от предния ред дава на заден. По принцип дори и без маневра може да ме заобиколи, спрял съм на достатъчно разстояние от нея. Добре че забелязах буйната растителност по главата на водача, което ме наведе на мисълта, че е водачка. Мацката тръгна с колата директно към мен без никакви признаци да ме забелязва, надух клаксона без да го пускам и спря може би на 2 пръста от мен. Изобщо не гледаше назад и говореше по мобилния си телефон. В кой момент е решила, че зад нея няма никой - нито човек, нито кола, не е известно ... Просто тръгна назад, гледайки напред и говорейки по мобилния си телефон...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Върха на черешката :(
Collapse
X
-
baracuda написа:Някой има ли представа какво става с колата като се оцени на тотал?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар