Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Върха на черешката :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Върха на черешката :(

След много часове в софииската джунгла, задръствания, засичания и мн. други днес обрах каймака на майстор шефЬОрите - СМАЧКАХА МИ КОЛИЧКАТА Таковаха и цялата рода...Отивам да се напия, че съм смазан
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

отзад, отпред, отстрани???съболезнования...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Лелииии, какво стана бе колега Кой? Как? Защо? Къде? Не че ти е приятно да раздуваш, но все пак...
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Сории, това е най-лошото за един автоманяк
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

И отзад и отпред! Спирам си аз понеже колоната пред мен спира и една тъпа патка БАМ право в мен. Слизам отзад смачкани броня, капак, счупен стоп. Отпред е по зле че нацелих пича пред мен - капак, калник, фарове, броня и още и още. Малоумната патка слиза хили се и вика еййй съжалявам ама само с 40 бях, то мойта кола не е в добро състояние. Втрещих се. И хубостницата почна да си говори с приятели по телефона и да се хили. Ние 3 момчета (аз, пича който возех и колегата от първата кола) звъниме 40 минути на КАТ без да успеем да се свържем и я питам толкова ли са и важни разговорите вместо и тя да звъни на КАТ а тя: аааа ми аз виждам че вие звъните и няма смисъл.... щото той моя е от КАТ. АААА избеснях! Казах и да дойде и той убавеца на патката да я покрие и тя се усети. Както и да е. Супер тъпа ситуация. Мадам тръгва да се престроява от дясно в ляво, незнам с колко е карала ама е натиснала спирачка, поднася колата и вместо да освободи спирачката и да навие десен волан с газ (мисля че старите фиести са със задно) тя си се нацепи централно в мен. Ще кача снимки днеска да видите на какво ми направи количката. ПЪРВО ПТП МИ Е! Карам по цял ден служебни бусове и до сега такова не що не ми се беше случвало. Дано да не се повтаря.
          Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Мани мани ... Ако ще да си бога на шофьорлъка - нема спасение от такива патки и патоци...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

и моите съболезнования колега... съчувствам ти напълно, щото аз досега не съм причинила нито едно ПТП, а моята колица вече не знам колко пъти я удрят разни некадърници последният път беше точно на Ал.Малинов пред ХМС... да не говорим пък на паркингите в Младост колко пъти ми мачкаха вратите...егати нефелните шофьори има в тоя квартал
              Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

А бе по принцип кола и жена нечукнати се срещат много рядко, но за разлика от жената чукнатата кола е жива мъка.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                  А бе по принцип кола и жена нечукнати се срещат много рядко, но за разлика от жената чукнатата кола е жива мъка.

Коментар

heraldita написа:
                    и моите съболезнования колега... съчувствам ти напълно, щото аз досега не съм причинила нито едно ПТП, а моята колица вече не знам колко пъти я удрят разни некадърници последният път беше точно на Ал.Малинов пред ХМС... да не говорим пък на паркингите в Младост колко пъти ми мачкаха вратите...егати нефелните шофьори има в тоя квартал
                    Най-после някой да прозре истината - Младост е кварталът на нефелните шофьори. И от друг град да дойде някой, ако е нефелен шофьор - насилствено заселване в Младост Ако е взел книжка от 3-4 път - Младост едно, ако от 5-6 път - Младост 2. В този ред от мисли, щателно избягвай Младост 4 Сакатлъци стават навсякъде. Мен понеже са ме блъскали в центъра при опит за забранен ляв завой и без предимство от страна на виновния какво да кажа - в центъра са най-големите сакателници ли?

Коментар

Заведох щета в Generali ама казаха, че или се оставя колата в техен доверен сервиз или аз плащам и после по фактури ми оправят щетите. Защо я нама опцията "експертна оценка" ?

Коментар

baracuda написа:
                        Заведох щета в Generali ама казаха, че или се оставя колата в техен доверен сервиз или аз плащам и после по фактури ми оправят щетите. Защо я нама опцията "експертна оценка" ?
                        Би трябвало точно техен "експерт" да ти е огледал колата и да е отбелязал щетите. Теб те вълнува повече дали всички щети са отбелязани или има и скрити, които няма да ти ги покрият. А защо не щат да ти платят в брой по каталожна стойност с процент на овехтяване, а ти да си се оправяш - въпрос на политика на фирмата. Те са длъжни да те обезщетят, но имат право да избират как.Вземай възлагателното писмо и бЕгай в доверения им сервиз и не се занимавай с глупости.

Коментар

Ммм дам. Точно това искам аз да се оправя, а не някой пишман майстор да ми пипа по колата и после половината неща да са за смяна. Утре трябва да ми се обадят и да ми огледат колата.

Коментар

съболезнования колега, нас една кола гранични полицаи ни цапна отзад и познай кой е виновен!
                            Manowar forever!

Коментар

При такива случай въобще не се давайте на полицайте. ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВА! Вчера чух едно: колеги и побеснях. Аман от колеги. Да не си късаме пагоните някой ден...

Коментар

Working...
                              X