Вчера към 18 00ч. ми звъни тъща ми с новината че са разбили гаража Изнесли са 2 комплекта 16-ки лети с гуми,едните на Алфата,другите на ГолфаФакта че се случва само ден след като си смених гумите,ме навява на мисълта че са ни дебнали.Счупили са планката на катинара/голям руски,здрав е/и са ги изнесли посред бял денТа така вече си няма хубва джантета,а тея наркомани ако го хвана ще им счупя всите пръстчета,и на ръцете и на кракатаИмам съмнение е в едно копеленце от блока дето е гаража/той е срещу нашия/,но не съм сигурен,поразпитах за него,ма всички ми казват че не е способенМоля ако някой види джантите от снимките,или му ги предложат да се свърже веднага с мен,0899 89 87 50 Тони,благодаря предварително.Мойте джанти са TSW 16-ки,много рядко срещани и веднга хващат окотоНа Голфа са Фондметал 16-ки,много яки,два цвята графит и сребърно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от гадни наркоманчета
Collapse
X
-
Тцтцтц това сигурно са хора, които те познават и са виждали къде и какво прибираш, ако си в някой малък град веднага ще се намерят, но в СФ може да са джитнати къде ли не. Няма смисъл да разпитваш хората за способностите на другите, ако се съмняваш в някой дебни го, може и да имаш успех. Това, че някой не е способен на нещо си не значи, че някой не му е помогнал. 100%, че ще се предложат мякъде джантите, ако са по-умни крадците ще ги задържат поне седмица преди да ги изтъргуват, като най-вероятни са места морги и гумаджийници, ако имаш възможности разпрати обява, че ги издирваш може и някой да ти помогне.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Кофти случка.Това са истински нещасници и заслужават яко тупаници!п.с.На едно приятелче му оставиха лятото колата на 4 трупчета, джанти с гуми и след 3 месеца ги намериха на такси в В.Т.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ето при мен какво се случи миналата седмица на супер оживено място в Благовград. Не успяха да отворят колата но сега една седмица е при майстор да я прави, като само ремонта на патрона е 50лв. Сега чакам сметката за боята и изправянето. Вярно спрямо колегата ще е нищо като пари но не мога да проумея какви са тия хора без грам страх да действат. Надявам се един ден да пипна някой и тогава ще му се отепам за всичките мизерии дето са ми правени по колите и не само.
Коментар
-
Взломните кражби никога не са случайни. Защо им е да рискуват да разбият някакъв гараж или изба, в които няма нищо ценно ? Търси крадците около познатите си или поне между съседите.Макар че да се дават съвети е лесно . Миналата година ни разбиха избата и откраднаха единствено едно хубаво съвсем ново колело. Нищо друго не са взели, нито имаше разбити други изби. Явно са знаели какво търсят. Бях сигурен кой го е направил (една компания 20-ина годишни безделници от квартала) и ги притисках един по един, но не си признаха. А колелото се изпари. Вероятно са го шитнали в някое село.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mnpenchev
Абе бившата ми жена тъкмо се нанесе в нов апартамент и след 1 седмица и разбиха врата и откраднаха компютъра на синчето - единственото ценно нещо в апартамента, дето струва по-малко от входната врата ...
Коментар
-
Много гадна работа...съжалявам! Ако видя нещо подобно да се предлага тук, ще ти звънна! Мамицата му...какъвто съм параноик ще си кача колата в апартамента. Има една германска фирма с подобно решение,реализирано с още един асансьор и парко местото ти е до терасата.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ебати някой ми сви ветрообрана на вратата на 5 те Кьошета
Ебати някой ми сви ветрообрана на вратата и то на 5 те Кьошета само за кратко време докато бях във входа изваден е старателно от скобите и то само единия става само за Пунто и то двувратка не е знае какво ама ми върши добра работа и бях свиквал с него ебати измиикяритеПрикачени файлове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар