Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от гадни наркоманчета

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аман от гадни наркоманчета

Вчера към 18 00ч. ми звъни тъща ми с новината че са разбили гаража Изнесли са 2 комплекта 16-ки лети с гуми,едните на Алфата,другите на ГолфаФакта че се случва само ден след като си смених гумите,ме навява на мисълта че са ни дебнали.Счупили са планката на катинара/голям руски,здрав е/и са ги изнесли посред бял денТа така вече си няма хубва джантета,а тея наркомани ако го хвана ще им счупя всите пръстчета,и на ръцете и на кракатаИмам съмнение е в едно копеленце от блока дето е гаража/той е срещу нашия/,но не съм сигурен,поразпитах за него,ма всички ми казват че не е способенМоля ако някой види джантите от снимките,или му ги предложат да се свърже веднага с мен,0899 89 87 50 Тони,благодаря предварително.Мойте джанти са TSW 16-ки,много рядко срещани и веднга хващат окотоНа Голфа са Фондметал 16-ки,много яки,два цвята графит и сребърно
    Прикачени файлове
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Тцтцтц това сигурно са хора, които те познават и са виждали къде и какво прибираш, ако си в някой малък град веднага ще се намерят, но в СФ може да са джитнати къде ли не. Няма смисъл да разпитваш хората за способностите на другите, ако се съмняваш в някой дебни го, може и да имаш успех. Това, че някой не е способен на нещо си не значи, че някой не му е помогнал. 100%, че ще се предложат мякъде джантите, ако са по-умни крадците ще ги задържат поне седмица преди да ги изтъргуват, като най-вероятни са места морги и гумаджийници, ако имаш възможности разпрати обява, че ги издирваш може и някой да ти помогне.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ето по-голяма снимка на джантите на голфа
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Еи голяма помия сме ужас знаели са какво има в гаража 100% шанса да ги спипаш е мн малък. ако ги пускат по гумаджийници едва ли ще е в района около вас. поглеждай и по сайтовете за продажба ако там са пуснати
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Жестоки джанти колега,много жалко
          Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Много гадно колега .. надали ще ги хванеш , но огледай се за някой комшии ..
            "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
            "What do you do to help save the world?"

Коментар

Кофти случка.Това са истински нещасници и заслужават яко тупаници!п.с.На едно приятелче му оставиха лятото колата на 4 трупчета, джанти с гуми и след 3 месеца ги намериха на такси в В.Т.
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Ето при мен какво се случи миналата седмица на супер оживено място в Благовград. Не успяха да отворят колата но сега една седмица е при майстор да я прави, като само ремонта на патрона е 50лв. Сега чакам сметката за боята и изправянето. Вярно спрямо колегата ще е нищо като пари но не мога да проумея какви са тия хора без грам страх да действат. Надявам се един ден да пипна някой и тогава ще му се отепам за всичките мизерии дето са ми правени по колите и не само.
                KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                Land Rover Discovery 2.5TD '94
                EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Взломните кражби никога не са случайни. Защо им е да рискуват да разбият някакъв гараж или изба, в които няма нищо ценно ? Търси крадците около познатите си или поне между съседите.Макар че да се дават съвети е лесно . Миналата година ни разбиха избата и откраднаха единствено едно хубаво съвсем ново колело. Нищо друго не са взели, нито имаше разбити други изби. Явно са знаели какво търсят. Бях сигурен кой го е направил (една компания 20-ина годишни безделници от квартала) и ги притисках един по един, но не си признаха. А колелото се изпари. Вероятно са го шитнали в някое село.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Абе бившата ми жена тъкмо се нанесе в нов апартамент и след 1 седмица и разбиха врата и откраднаха компютъра на синчето - единственото ценно нещо в апартамента, дето струва по-малко от входната врата ...

Коментар

От полицията като ми гепиха Цд-то ми казаха че случайни кражби няма.Всичко е от приятели и съседи. Казаха вече да не слушам музика високо когато съм в квартала и да не монтирам нищо по колата когато съм пред блока.Съжалявам колега.

Коментар

За два дена пред нашия блок разбиха 2 коли,откраднаха едно яке и един стар касетофон.Днес е трети ден и съм изпразнил цялата кола,само ме е страх за гумите и утре ще си купя секретни болтове.
                        ex. punto elx 1.2i
                        Lancia Libra 1.6

Коментар

Много гадна работа...съжалявам! Ако видя нещо подобно да се предлага тук, ще ти звънна! Мамицата му...какъвто съм параноик ще си кача колата в апартамента. Има една германска фирма с подобно решение,реализирано с още един асансьор и парко местото ти е до терасата.
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

ебати някой ми сви ветрообрана на вратата на 5 те Кьошета

Ебати някой ми сви ветрообрана на вратата и то на 5 те Кьошета само за кратко време докато бях във входа изваден е старателно от скобите и то само единия става само за Пунто и то двувратка не е знае какво ама ми върши добра работа и бях свиквал с него ебати измиикярите
                            Прикачени файлове
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

На мен пък емблемата миналата седмица, докато колата беше паркирана пред нас.
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                              X