здравеите фиатаджии, вЪв форума на пежо пишат за фаровете /ангелски очи/ че са били по 10-15 лв., някой може ли да ми каже колко са за фиат??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове и светлини за фиат
Collapse
X
-
loop написа:С риск да ме разпънете на клада, за мен Ангелските Очи седят най-добре на БМВ.. просто си пасват, като д*пе и гащи....Поздрави.
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:То вече излезе :D Някви светлинки си редят по фаровете като някви дневни светлини на аЛуди :D Скоро може да има X свтлини като на умрял ангел :DFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Kuku написа:Ми същото, което и на aнгелските oчи Има един колега с "Алфа 166" направена с габарити като "Ауди" - не коментирам Преди време видях и "Шкода Октавия" с такива, ама в бронята....Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Е не е ли циганско фарове от Ауди на Алфа?Какво имитира тази Алфа? Ауди ли? Няма ли собствена идентичност тази кола, та трябва да я правим да прилича на друга?Точно пък 166, дето не можеш да я сбъркаш с нищо друго на пътя То тогава Мерцедес да направят "бъбреци" на решетката си, пък БМВ да сложат кръгове на емблемата или Ауди звезда!Това, колега, са отличителни белези на различните марки и не може да се пляскат току-така на всяка втора кола, само защото чобственика е решил, че много му харесва - за това е циганско - нямаш пари за цяло Ауди и си правиш само фарове, нямаш пари за цяло БМВ и си пльосваш само габарити "ангелски очи" на Голфа
Коментар
-
westdogg написа:Dedra 2.0 написа:То вече излезе :D Някви светлинки си редят по фаровете като някви дневни светлини на аЛуди :D Скоро може да има X свтлини като на умрял ангел :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар