Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове и светлини за фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фарове и светлини за фиат

здравеите фиатаджии, вЪв форума на пежо пишат за фаровете /ангелски очи/ че са били по 10-15 лв., някой може ли да ми каже колко са за фиат??
    marea.2000:20v:150kc

10-15 лв вероятно излизат матерялите за направата.А ако някъде са ги пуснали и в продажба ще са универсални размери с качество тип Илиянци.

Коментар

С риск да ме разпънете на клада, за мен Ангелските Очи седят най-добре на БМВ.. просто си пасват, като д*пе и гащи....Поздрави.
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Е за какво да те разпъват на клада.То и на ангелските очи ще им мине модата като излезе друга циганийка.

Коментар

loop написа:
          С риск да ме разпънете на клада, за мен Ангелските Очи седят най-добре на БМВ.. просто си пасват, като д*пе и гащи....Поздрави.
          Според мен пък просто там са видяни за пръв път, и всички мислят че на бмв стоят добре. А всъщност са еднакво грозни на каквато и да е кола. Както вика колегата - до следващата циганийка.

Коментар

То вече излезе :D Някви светлинки си редят по фаровете като някви дневни светлини на аЛуди :D Скоро може да има X свтлини като на умрял ангел :D

Коментар

Dedra 2.0 написа:
              То вече излезе :D Някви светлинки си редят по фаровете като някви дневни светлини на аЛуди :D Скоро може да има X свтлини като на умрял ангел :D
              И не знам кое му циганското на дневните светлини на А5 и R8?
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Ми същото, което и на aнгелските oчи Има един колега с "Алфа 166" направена с габарити като "Ауди" - не коментирам Преди време видях и "Шкода Октавия" с такива, ама в бронята....

Коментар

Kuku написа:
                  Преди време видях и "Шкода Октавия" с такива, ама в бронята....
                  Явно се е кефил на новото Audi Q7
                  Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Devil eye на халди
                    Прикачени файлове

Коментар

Kuku написа:
                      Ми същото, което и на aнгелските oчи Има един колега с "Алфа 166" направена с габарити като "Ауди" - не коментирам Преди време видях и "Шкода Октавия" с такива, ама в бронята....
                      Тая алфа 166 сребриста ли е? Ако е тя , аз мисля, че са и мн добре фаровете. Сега се сетих и за халогенните на поршетата, и те според вас са цигански.
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Е не е ли циганско фарове от Ауди на Алфа?Какво имитира тази Алфа? Ауди ли? Няма ли собствена идентичност тази кола, та трябва да я правим да прилича на друга?Точно пък 166, дето не можеш да я сбъркаш с нищо друго на пътя То тогава Мерцедес да направят "бъбреци" на решетката си, пък БМВ да сложат кръгове на емблемата или Ауди звезда!Това, колега, са отличителни белези на различните марки и не може да се пляскат току-така на всяка втора кола, само защото чобственика е решил, че много му харесва - за това е циганско - нямаш пари за цяло Ауди и си правиш само фарове, нямаш пари за цяло БМВ и си пльосваш само габарити "ангелски очи" на Голфа

Коментар

westdogg написа:
                          Dedra 2.0 написа:
                          И не знам кое му циганското на дневните светлини на А5 и R8?
                          Говоря в случая за "разработките" в домашни условия.

Коментар

Working...
                          X