Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за матраци

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Скоро ми се ножи да си купувам матрак.Латексовите безспорно са най добрите.Но се оказа че трябва да инвестирам солидна сума в легло с хубава подматрачна рамка.В краина сметка взех този и съм доволен: http://www.ted.bg/?page=cms_instance...ъветвам те да отидеш в голям магазин за мебели и да ги пробваш всичките за да усетиш разликата. Лично аз обиколих 3 такива .ПС Явно малко съм закъснял - приятни сънища все пак .

    Коментар


      #32
      Лично аз като човек който се занимава доста активно с мебели обзавеждане и т.н. в това число и матраци сериозно бих препоръчал ТЕД. Не само защото ги продавам всеки божи ден, а защото наистина са си добри. Лично аз препоръчвам пружините, индивидуално пакетираните и т.н. като цяло пружините. Латекса и дунапрена не бих го препоръчал на никой и не го правя. Ако някой иска наистина добър матрак нека си вземе на ТЕД - антистрес или Фаворит. Матраците със зони(фаворит 7с, антистрес 7с и т.н.) не са за всеки. Лично аз ги препоръчвам на хора които има спокоен сън. Лягат и се събуждат без почти да са помръднали, така само може да се усети ефекта от тези зони. Аз съм човек който ако ще и на пух да легна ще се събудя с краката нагоре и идеята на матрака със зони се обезмисля. Щом съм лягал на единично легло и на сутринта съм се събуждал с краката на възглавницата представете си. Мемори фаума също не го харесвам + това, тя е в повечето случаи само тънък слой върху матрака който също при въртене вечер няма да е особено комфортен а и вътрешноста му пак е с пружини. Един стандартен двулицев матрак примерно като Сан ремо препоръчвам на всеки който иска да спи удобно и да не хвърля много пари. Ако пък леглото е за еднолицев то нека не хвърля торбите с парите за ламели и тинтириминтири ами да си купи едно Милано и да спинка сладко Гаранционните срокове на Тед са повече от отлични. Колегите от фирмата които се занимават с рекламации за много отзивчиви и реагират почти мигновенно. До момента откакто се занимавам с мебели и т.н. съм се сблъсквал с не повече от 3-4 рекламации на матраци Тед, като само едната от тях беше за скърцащ матрак (бяха си го купили младоженци ) останалите бяха за повреди при транспортиране.
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

      Коментар


        #33
        Dedra 2.0 написа:
        Бай дъ уей от това момче в ТЕД чух лоши работи за пружините.Почвали да поскърцват.
        На старото ми легло след време почна да си поскърцва и се улегнаха няколко от пружините Сега съм с "Нани" от 2 месеца и добре се представя
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

        Коментар


          #34
          Хайде и аз да открия топлата вода: Най-важното е как се чувства човек върху матрака - и затова мисля че е най-добре да се пробват всичките типове от даден производител. Както са казали руснаците: "На вкус и цвет товарищ нет!" - един харесва твърдо, друг меко, един има проблеми с двигателния апарат, друг с либидото и т.н. Затова моя съвет е който може да отиде в голям мебелен магазин, кьдето обикновено има изложени всички матраци и добре да си го премери... Лично моето предпочитание е твърд матрак, без движещи се части (пружини), не го натрапвам на никой. Затова най-евтиния (дунапренов?) модел на Magniflex (Relano) ми дойде идеален, ползвам го от юни тая година (размер 160/200), много съм доволен.(Само гледам че за 5 месега е поскьпнал с 50 кинта)
          ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
          ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
          ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

          Коментар


            #35
            Чак сега мога да дам по обективно менение за матрака ми след като поспах 2 седмици на него. Не е чак кои знае къв магьосник и не прави чудеса но факт е че спя много добре на него и сутрин скачам от леглото а не като преди полвин час немоо се изправя кат хората и се едно не съм спал ми съм копал, събуждах се "уморен". Ама наи ме радва възглавницата няква си мемори беше , сега като легна на обикновена и направо ми убива а тази дори сутрин неми оставя отпечатъци по бузите хахаха
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

            Коментар

            Working...
            X