SE k800i това нещо не е телефон а супер телефон вече го ползвам 2 години и единственото нещо което сум правил по него е да му взема един оригинален панел щото аз сам малко зенкиорин и им натраквам мамата а този не е мръднал сега съм си харесал HTC Touch Diamond aма таман сасбера парите и ги дам за нещо друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми мобилен телефон
Collapse
X
-
Re:
snake написа:kantarev написа:Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем металенFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
snake написа:Princo написа:Вземи си е51 ... има си всичко и Wi-fi ... и не струва много пари.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
snake написа:donnna написа:аз пък си харесах SE T303Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:snake написа:donnna написа:аз пък си харесах SE T303Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:donnna написа:snake написа:donnna написа:аз пък си харесах SE T303Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Както вече стана ясно, новият телефон (който още не съм купил, но вече избрах - Nokia N73) щe бъде за малкия син, а аз нещо съм се бил объркал, че ще е за мен и затова ще играя ролята на измаменото камилче .Но както и да е, сега обикалям магазините, сравнявам цени, абе човек без работа... Като изключим 1-2 магазина за мобилни телефони, които се държат от мутри и в които можеш спокойно да влезеш и да разгледаш телефоните, без да ти досаждат, в останалите магазини е някакъв ужас: моментално към теб се прилепва някакво момиче, което не те оставя нищо да видиш, а те залива с оферти, предлага ти да смениш абонаментни планове, абе чувстват се длъжни да плямпат непрекъснато. Вчера мълчах, мълчах, докато онази започна да се чуди дали не съм глухоням или пък дебил, пък по едно време й викам: "Може ли да млъкнеш ?", ама така с любезен тон и с усмивка на уста. Момичето щеше да си глътне езика от изненада :D .Още една случка: посетих един от магазините за телефони втора ръка, които са собственост на индианската общност от квартал "Токайто" в града. Да ви кажа честно в "престижните" магазини могат да се поучат от държането на ромите в тези магазини: любезно, но ненатрапчиво, казвам го съвсем сериозно. Но разбира се циганинът си е циганин: предлагат ми Nokia N73 с някакво фолио отгоре - "Чисто нов, бате ! Човекът го купил за подарък, но гаджето не го харесало, българин беше, честно." Взех телефона да го поръчкам, влизам във фон-бука и какво да видя: Ali, Amet ... . Веселба...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Извинявам се, че се включвам в темата на колегата с мой въпрос, но някой да е запознат с телефоните на Sonim? От много време си търся ударо, прахо и влагоустойчив телефон и май на пазара единствено техните са такива.http://regmedia.co.uk/2007/12/06/sonim.jpgпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Виж този телефон SE C702, дават му някакви такива характеристики като устойчив на прах и водни пръски. http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1517Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Такъв го дават, но си мисля, че на тези лъскави модели, им нарочват подобни функции по-скоро за реклама, а не че наистина са толкова издържливи. Най-малкото този голям изпъкнал екран за нула време ще стане плетеница от драскотини. Преди имах една стара гумирана Нокиа и си търся нещо подобно, защото много ходя сред природата. Sonim-а, за който питам, гледах из нета как го мятат на цимент или потапят във вода, без да има последствия. Производителят казва, че издържа на 1 м. под вода за 30 минути и дава пълна гаранция 3 години. Цената, обаче е 600 лв.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар