Горе-долу се избистриха нещата, един от тези ще е: Sony Ericsson K810, K800, K770 . К800 макар, че е модел 2006, ми допада най-много. Минуси: формата му е малко изчанчена, тежичък е, но и K810 е доста тежък, а кръглите бутони на К810 нещо не ме кефят.А някой има ли впечатления от Samsung U600 ? Стори ми се много прилично телефонче за екстрите и цената си (под 300 лв.). А ето какво не ми хареса в него:- навсякъде по сайтовете го водят унисекс, но на мен ми се вижда малко "мъжеНствен" - притесняват ме тези сензорни бутони- батерията също ми се вижда слабичка- поне тези мелодии, които ми пуснаха в магазина, ми се сториха тихички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми мобилен телефон
Collapse
X
-
Samsung U600 си е дамски телефон и ходиш след контактите. Аз откакто съм с двете сонита съм забравил какво е зарядка всяка вечер. Днес говорих 30мин. само с Авео и батерията не е мръднала на малкия (Т303)... Имах навремето Samsung - зареждах го всяка вечер и се молех през деня да има ток. Махнах го след 12 месеца мъки (бях обещал на жената да не го сменям поне 1 година)...Не те убеждавам да си поклонник на SE, но както ги плюех преди години то сега не мога да им се нарадвам - доволно от към БАТЕРИЯ (което ми е важното) доволно от към човешки екстри (блуту за хендсфрито в колата) и ако ми затрябва камерка - винаги имам поне едната под ръка (1.3Мп (Т303) и 2Мп (W610i))...Взимай К770 и мирясвайSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
snake написа:Горе-долу се избистриха нещата, един от тези ще е: Sony Ericsson K810, K800, K770 . К800 макар, че е модел 2006, ми допада най-много. Минуси: формата му е малко изчанчена, тежичък е, но и K810 е доста тежък, а кръглите бутони на К810 нещо не ме кефят.А някой има ли впечатления от Samsung U600 ? Стори ми се много прилично телефонче за екстрите и цената си (под 300 лв.). А ето какво не ми хареса в него:- навсякъде по сайтовете го водят унисекс, но на мен ми се вижда малко "мъжеНствен" - притесняват ме тези сензорни бутони- батерията също ми се вижда слабичка- поне тези мелодии, които ми пуснаха в магазина, ми се сториха тихички.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Аз ползвах U700 1 година. Проблеми със сензорните бутони нямах грам. Батерията не пада за 1 ден, освен ако не я сгърчиш от тормоз. Аз говоря средно по 40-50 мин. на ден. и ми държеше 3 денонощия. Камерата е доста прилична особено на светло, има страхотен дизайн. Като недостатъци бих изтъкнал слабото говорителче... при по шумна среда може и да не го чуеш като звъни. Също така остават много пръстови отпечатъци по дисплея и при по груба експлатация ( като не се носи в калъф) отсрани лаисните се лющят.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
За К810 - кръглите бутони наистина изглеждат странно, ама колко са удобни за ползване - идея си нямаш.Казвам го като човек с дебели пръсти - например при К800 пък бутоните са нагъчкани един до друг и лесно се натиска грешен.Не те убеждавам - просто коментирам твоя забележка - така да се каже коментирам ефекта на дефекта !Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Днес ги видях и трите и ги поръчках: K810, 800, 770 . Симпатяга е 770, визуално наживо ми хареса най-много, но звукът му ми се стори малко слабичък; бутоните на 810 наистина са много удобни и все пак имам чувството, че 800 е от по-висока класа, макар че е най-дърт . Ще помисля, нямам бърза работа, а и очаквам до Нова година още малко да им паднат цените.Да споделя и нещо друго: аз много разчитам на органайзъра на телефона. Моя ветеран SE T310 има много прост и удобен органайзър, а какви звуци издава при нова задача... Тези новите модели при нова задача само измякват, я ги чуеш, я не. Поне това констатирах на първо четене в магазините. И цените какви са: в магазин за мобилни телефони на свободна продажба в града К770 се продава за 308 лв., в магазините на Глобул и МТЕЛ цената му без карта е към 400 лв., в Технополис - 450 лв, в онлайн магазините - 275 лв., шантава работа.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А Нокия 3600 слайд http://www.mobilebulgaria.com/mobile...?id=1590&go=GO , някой има ли такъв ? Много прилична цена за тези екстри и е модел от 2008 г., да няма някаква уловка с този телефон ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:А Нокия 3600 слайд http://www.mobilebulgaria.com/mobile...?id=1590&go=GO , някой има ли такъв ? Много прилична цена за тези екстри и е модел от 2008 г., да няма някаква уловка с този телефон ?Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
coolboby написа:Грабвай една Nokia E51, много им паднаха цените. Април го вземах за 550лв. сега с договор е към 300-350лв. Има си Wi-Fi което до ден днешен си е все още екстра. Като дизайн отначало не ми харесваше грам, но по-късно като свикнах с него отрких чара муFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Re:
kantarev написа:Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем металенTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колеги моля Ви дайте едно бързо мнение за този телефон.За жената за коледа,но бързам сега да го взема.http://www.movenbg.com/products/samsung_j700/409.html
Коментар
-
Re:
snake написа:kantarev написа:Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем металенFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Вземи си е51 ... има си всичко и Wi-fi ... и не струва много пари.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар