Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми мобилен телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горе-долу се избистриха нещата, един от тези ще е: Sony Ericsson K810, K800, K770 . К800 макар, че е модел 2006, ми допада най-много. Минуси: формата му е малко изчанчена, тежичък е, но и K810 е доста тежък, а кръглите бутони на К810 нещо не ме кефят.А някой има ли впечатления от Samsung U600 ? Стори ми се много прилично телефонче за екстрите и цената си (под 300 лв.). А ето какво не ми хареса в него:- навсякъде по сайтовете го водят унисекс, но на мен ми се вижда малко "мъжеНствен" - притесняват ме тези сензорни бутони- батерията също ми се вижда слабичка- поне тези мелодии, които ми пуснаха в магазина, ми се сториха тихички.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Samsung U600 си е дамски телефон и ходиш след контактите. Аз откакто съм с двете сонита съм забравил какво е зарядка всяка вечер. Днес говорих 30мин. само с Авео и батерията не е мръднала на малкия (Т303)... Имах навремето Samsung - зареждах го всяка вечер и се молех през деня да има ток. Махнах го след 12 месеца мъки (бях обещал на жената да не го сменям поне 1 година)...Не те убеждавам да си поклонник на SE, но както ги плюех преди години то сега не мога да им се нарадвам - доволно от към БАТЕРИЯ (което ми е важното) доволно от към човешки екстри (блуту за хендсфрито в колата) и ако ми затрябва камерка - винаги имам поне едната под ръка (1.3Мп (Т303) и 2Мп (W610i))...Взимай К770 и мирясвай
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

snake написа:
        Горе-долу се избистриха нещата, един от тези ще е: Sony Ericsson K810, K800, K770 . К800 макар, че е модел 2006, ми допада най-много. Минуси: формата му е малко изчанчена, тежичък е, но и K810 е доста тежък, а кръглите бутони на К810 нещо не ме кефят.А някой има ли впечатления от Samsung U600 ? Стори ми се много прилично телефонче за екстрите и цената си (под 300 лв.). А ето какво не ми хареса в него:- навсякъде по сайтовете го водят унисекс, но на мен ми се вижда малко "мъжеНствен" - притесняват ме тези сензорни бутони- батерията също ми се вижда слабичка- поне тези мелодии, които ми пуснаха в магазина, ми се сториха тихички.
        Колега не си купувай телефон със сензорни бутони.Да ти споделя на мен какво ми се случва имах К850 този който има само три сензорни бутона много хубав телефон като екстри камера но тези сензорни бутони това е направо прецакване при мен ставаше така званими някой вдигам говоря говоря спирам разговора и гледам съм пратил 10тина 15смс набирал съм абе объркана работа.След този телефон със сензорни копчета макар и не всички повече няма да повторя да си взема с такива.Та това е от мен.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

С бузата ли бе? Ебаси
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз ползвах U700 1 година. Проблеми със сензорните бутони нямах грам. Батерията не пада за 1 ден, освен ако не я сгърчиш от тормоз. Аз говоря средно по 40-50 мин. на ден. и ми държеше 3 денонощия. Камерата е доста прилична особено на светло, има страхотен дизайн. Като недостатъци бих изтъкнал слабото говорителче... при по шумна среда може и да не го чуеш като звъни. Също така остават много пръстови отпечатъци по дисплея и при по груба експлатация ( като не се носи в калъф) отсрани лаисните се лющят.
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

За К810 - кръглите бутони наистина изглеждат странно, ама колко са удобни за ползване - идея си нямаш.Казвам го като човек с дебели пръсти - например при К800 пък бутоните са нагъчкани един до друг и лесно се натиска грешен.Не те убеждавам - просто коментирам твоя забележка - така да се каже коментирам ефекта на дефекта !
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Днес ги видях и трите и ги поръчках: K810, 800, 770 . Симпатяга е 770, визуално наживо ми хареса най-много, но звукът му ми се стори малко слабичък; бутоните на 810 наистина са много удобни и все пак имам чувството, че 800 е от по-висока класа, макар че е най-дърт . Ще помисля, нямам бърза работа, а и очаквам до Нова година още малко да им паднат цените.Да споделя и нещо друго: аз много разчитам на органайзъра на телефона. Моя ветеран SE T310 има много прост и удобен органайзър, а какви звуци издава при нова задача... Тези новите модели при нова задача само измякват, я ги чуеш, я не. Поне това констатирах на първо четене в магазините. И цените какви са: в магазин за мобилни телефони на свободна продажба в града К770 се продава за 308 лв., в магазините на Глобул и МТЕЛ цената му без карта е към 400 лв., в Технополис - 450 лв, в онлайн магазините - 275 лв., шантава работа.

Коментар

А Нокия 3600 слайд http://www.mobilebulgaria.com/mobile...?id=1590&go=GO , някой има ли такъв ? Много прилична цена за тези екстри и е модел от 2008 г., да няма някаква уловка с този телефон ?

Коментар

snake написа:
                    А Нокия 3600 слайд http://www.mobilebulgaria.com/mobile...?id=1590&go=GO , някой има ли такъв ? Много прилична цена за тези екстри и е модел от 2008 г., да няма някаква уловка с този телефон ?
                    Мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо го калпава батерия, фулл с софт. дефекти..Аз ще кажа само това.Поздрави.
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Грабвай една Nokia E51, много им паднаха цените. Април го вземах за 550лв. сега с договор е към 300-350лв. Има си Wi-Fi което до ден днешен си е все още екстра. Като дизайн отначало не ми харесваше грам, но по-късно като свикнах с него отрких чара му

Коментар

coolboby написа:
                        Грабвай една Nokia E51, много им паднаха цените. Април го вземах за 550лв. сега с договор е към 300-350лв. Има си Wi-Fi което до ден днешен си е все още екстра. Като дизайн отначало не ми харесваше грам, но по-късно като свикнах с него отрких чара му
                        Тук вече съм съгласен - http://www.mobilebulgaria.com/mobile...0&sub=shopЗа 37лв. отгоре получаваш телефон с изключителна батерия, поне при мен изкарваше 2 дни..с мойте разговори по 2-3 часа на ден и отделно СМС, имаш си операциона системата, която може да променяш всичко, което се сетиш по телефона, имаш си и Wi-Fi, което макар и малкия му дисплей е мега удобно. За мен това е най-доброто, което може да вземеш, просто малко по-скъпичко, но все пак ти си знаеш.Поздрави.
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Re:

kantarev написа:
                          Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем метален
                          А сега виждам, че имам оферта от Глобул за Nokia 6500 класик на изплащане при подновяване на договора. Гледах във форума за мобилебългария няма почти никакви мнения за този телефон. Ако някой да го е ползвал или познава качествата му (или липсата на такива), да сподели впечатления - батерия, сила и качество на звука, снимки, светкавица, клипчета ?

Коментар

Колеги моля Ви дайте едно бързо мнение за този телефон.За жената за коледа,но бързам сега да го взема.http://www.movenbg.com/products/samsung_j700/409.html

Коментар

Re:

snake написа:
                              kantarev написа:
                              Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем метален
                              А сега виждам, че имам оферта от Глобул за Nokia 6500 класик на изплащане при подновяване на договора. Гледах във форума за мобилебългария няма почти никакви мнения за този телефон. Ако някой да го е ползвал или познава качествата му (или липсата на такива), да сподели впечатления - батерия, сила и качество на звука, снимки, светкавица, клипчета ?
                              Мн пари
                              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Вземи си е51 ... има си всичко и Wi-fi ... и не струва много пари.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X