Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми мобилен телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

loop написа:
    Ами примерно какво ще кажеш за SE K770i..?
    Много добро изглежда като дизайн, параметри и екстри, а и цената му в онлайн магазините също ме устройва. Трябва да видя и в магазините в града по колко парички е.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

В М-Тел го бяха пуснали на 230лв. без договор, ама късно се усетих и не успях да се вредя.Бяха го изкупили за нула време.http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1410
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Според мен е по-добре да си го вземеш от някой онлайн магазин, отколкото от някакъв магазин в твоя град. Това си е мое мнение, и все пак мисля, че точно К770 ще може да си го намериш около 300лв. и е най-удачния за теб вариант, относно цена/качество и това, което искаш от телефона.Поздрави.
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Наистина отговаря на всичките ми изисквания, но искам някъде да ги видя реално K770 и K810 един до друг. Така на картинка K810 повече ми хваща окото, а и малко повече екстри има (повече вградена памет, инфрачервен порт). Цената му е с около 50 лв. по-висока, отколкото на K770, но ако го харесам, ще ги прежаля.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Айде да си говорим истината... колко често ще се ползва този инфрачервен порт..? Друг много голям МИНУС на К810 е джойстика..а SE са известни с тяхната "издръжливост" на джойстика, докато К770 не е така .. Да не се налага през няколко месеца да го караш на сервиз да ти го почистват .... помисли и за това.Поздрави.
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Това за джойстика май са само митове и легенди. Преди година и половина купих на жена ми К800 и понеже го скъсах от ръчкане, както си беше неин, преди десетина месеца си купих за мен К810. Специално сега питам и една колежка, която е с К800, имала ли е проблеми с джойстика и резултатът е от 3 - 3 напълно работещи джойстика. Ама изборът си е все пак твой, де. А за инфрачервения порт колегата е прав, че не се използва често
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

wqe

Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем метален
                Nissan Primera 1.6 16v P11
                ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Аз си взех миналата зима Sony Ericsson K550i .За сега не е дал нито един дефект по каквото и да е било! Камерата е 2 мегапиксела и си има и блутуут и USB,слот и т.н . Но като гледам ти си търсиш телефон по-висок клас,но за този бюджет който си определил едва ли ще намериш нещо сполучливо.По-добре изключи някой екстри и вземи телефон който си заслужава или прибави повече пари и си земи нещо по-хубавичко . Имам много добри впечатления от Нокиа N-сериите и по специално камерата им ! Иначе според мен няма да има много разлика дали камерата ти е 3 или 2 мегапиксела ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

K800i старо, но изпитано от две години съм с този модел и съм много доволен добре снима и му държи батерията абе става за ало ало и снима добре за клипове не става , има добър звук на слушалки.Ами това е от мен.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

loop написа:
                      Ами примерно какво ще кажеш за SE K770i..? По-малък, по-тъничък, пак е с хубав дизаин, има си всички функций и е по-ново моделче . Просто хубавото на SE, е че почти всичките им телефони са с много издръжливи батерий, докато другите производители примерно Nokia напоследък почнаха да правят телефони с хубави батерий, но все пак щом си държиш на SE, си вземи SE, но просто не взимай морално остаряли телефони: )Поздрави.
                      аз съм със същия.не че имам ериксон но като дизаин ексти и надежност и цена най вече мисля че сониериксоните са най изгодни. лично за мен поне
                      uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Re: wqe

kantarev написа:
                        Аз ще кажа само едно и спирам Никия 6500 слайд,това е телефона за теб,хем стилен,хем супер ка4ество на звука,хем уникално яка камера,хем метален
                        Да бе, и на цена от 395лв (най-ниската в онлайн магазините). Да не споменавам, че там си е чиста проба късмет кога нокиата ще бачка истински. Светкавицата е светодиодна, а на Нокиа от тоя клас и камерата и дисплея са ебати ... Да не говоря за батерията - 2 дни ако кара си е късмет. Sony Ericsson K770i е друга бира. Камерата е добра, а батерията при нормално приказване (не 1-2 минути дневно, а поне час) изкарва минимум 5 денонощия... Аз лично бих взел SE K770i, ако не бях с W610i и T303...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Истината е Sony Ericsson, дали ще е к770и или к800и или к810и няма значение! Като съотношение качество и цена просто нямат конкуренти! Аз имам к800и от две години и половина и до сега не сам имал проблем с "прословутия" джойстик нито с каквото и да е било. а телефона е подложен на максимално натоварване :D и батерията му е много издръжлива! По принцип аз съм си фен на Sony Ericsson ! От два дена имам и самсунг д 900и от германос на промоция, ще видя как се държи телефона,но по първи впечатления е доста добре за цената му която го взех! :D
                          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

sacheto написа:
                            Истината е Sony Ericsson, дали ще е к770и или к800и или к810и няма значение! Като съотношение качество и цена просто нямат конкуренти! Аз имам к800и от две години и половина и до сега не сам имал проблем с "прословутия" джойстик нито с каквото и да е било. а телефона е подложен на максимално натоварване :D и батерията му е много издръжлива! По принцип аз съм си фен на Sony Ericsson ! От два дена имам и самсунг д 900и от германос на промоция, ще видя как се държи телефона,но по първи впечатления е доста добре за цената му която го взех! :D
                            Колко го взе самсунга?С няква програма ли? Иначе сравни снимките и ще видиш че на самсунга са по качествени
                            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Най-добрите телефони са Motorola (и аналогично на FIAT - най-оплютата марка), но за съжаление тук се внасят най-смотаните модели. Което е странно за мен, защото от другите марки се продава всеки модел. За качество не може да се говори, защото както производителите на коли, така и тези на телефони и всичко останало се усетиха вече, че не е изгодно да се правят издръжливи продукти. p.s. Nokia за мен винаги са били аналога на Голф при телефоните - митове и легенди за невероятни издръжливост и качество! Ако се направи проучване съм сигурен, че това ще най-предпочитаната марка сред голфаджиите :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз като голям фен на Нокия също те съветвам да си вземеш Сониериксон . За тези пари които си приготвил и за естрите които искаш това е най- добрият избор. Нокия наблягат повече на дизайна , правят телефони със стил ,докато за Сони екстрите са на 1во място. На тези пари хубава Нокия не можеш да си купиш. Лично аз имах 2год и половина СЕ К750 навъртях му над 200 часа разговори , изпускал съм го 100 пъти , излезна железен телефон, даже джойстика си работеше без да е чистен никога. Накрая го продадох на един приятел , а той след 2 дена го изпусна в един кенеф и телефона си замина в канализацията , направо жал ми стана
                                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                                X