Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми мобилен телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми мобилен телефон

Мисля следващия месец да купя някакъв телефон, че нещо моби-парка вкъщи скоро не е подменян . По сайтове и магазини голям избор, но искам да чуя и вашите препоръки и впечатления за конкретни марки и модели, особено на хора, които работят в магазини за мобилни телефони, както и такива, които наскоро са закупили актуален модел телефон.Изиксванията ми са: 256000+ цвята, поне 3.2 MP камера, светкавица, достатъчно силен и качествен звук, MP3, bluetooth, слот за памет, USB комплект за връзка с компютър, цена до 250-300 лв.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Еха цена 250-300лв. и изброените екстри :D Така като гледам по-добре орежи малко камерата и си вземи нокиа N51 с 2 мега пиксела е, но има и вайърлес и ще можеш да ползваш нет на местата където го има.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

За тези пари може да вземеш Самсунг D900i чисто нов.Камерата просто няма кой да го бие.Само не знам за USB дали ще ти върши работа,зависи за какво ти трябва.Ако ти трябва смартфон вземи си 2ра ръка за тези пари ще вземеш супер телефон.Само ако ще го взимаш 2ра ръка хубаво гледай въпросния телефон и може да излезне по здрав от чисто нов такъв.Тва което написах не означава че няма други телефони за тези пари и качества.Просто и аз смятам да взимам и за мен това е най-доброто.
      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

и аз обмислям да купя нещо ново, ама мисля да почакам примоциите следващия месец - да видим Дядо коледа кво ше каже...п.п. миналата седмица купих на жината това http://www.techno-mobile.eu/item/1411 за 79 пари на примоция с интернета в къщи - пакет АДСЛ - хармония + безжичен модем + сим карта на тънка тарифа от Вивател за общо 21 лв. на месец
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Re: Препоръчайте ми мобилен телефон

snake написа:
          Мисля следващия месец да купя някакъв телефон, че нещо моби-парка вкъщи скоро не е подменян . По сайтове и магазини голям избор, но искам да чуя и вашите препоръки и впечатления за конкретни марки и модели, особено на хора, които работят в магазини за мобилни телефони, както и такива, които наскоро са закупили актуален модел телефон.Изиксванията ми са: 256000+ цвята, поне 3.2 MP камера, светкавица, достатъчно силен и качествен звук, MP3, bluetooth, слот за памет, USB комплект за връзка с компютър, цена до 250-300 лв.
          SE K800i
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Re: Препоръчайте ми мобилен телефон

Lane Staley написа:
            snake написа:
            SE K800i
            това - SE K800i го гледам на примоция през ноември на BEEEP 189.90 пари с едногодишен договор с карта на Глобул...там има и Samsung u600 - горе-долу същите показатели за 149.90 при същите условия...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

SE K800i и аз го забелязах. Но в магазините на Глобул в свободна продажба е към 450 лв., а иначе е в промоция само за потребители с нов договор, не става с подновяване на стария. Засега поне от бърз оглед по магазините точно него си бях харесал.

Коментар

Потърси го в Интернет магазините. Аз си го взех за 270 лева.И съм много доволен.

Коментар

По-добре си вземи наследника му К810i, че е с по-съвременен дизайн, иначе функциите му са абсолютно същите. Старият също ще ти върши работа, ама вече малко е демоде, иначе като функции и камера, е най-доброто в този ценови клас.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                    По-добре си вземи наследника му К810i, че е с по-съвременен дизайн, иначе функциите му са абсолютно същите. Старият също ще ти върши работа, ама вече малко е демоде, иначе като функции и камера, е най-доброто в този ценови клас.
                    Точно същия щях да ти препоръчам.Аз съм с такъв вече цяла година, че и повече - купуван е от Мтел на 1000лв - нямам забележки!Камерата е с автофокус и супер светкавица!А като обхват и батерия е без грешка - все още кара по цяла седмица.Сега ми е втори телефон - основния ми е Айфон, ама там е друга бира.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

nanobanano написа:
                      За тези пари може да вземеш Самсунг D900i чисто нов.Камерата просто няма кой да го бие.Само не знам за USB дали ще ти върши работа,зависи за какво ти трябва.Ако ти трябва смартфон вземи си 2ра ръка за тези пари ще вземеш супер телефон...
                      Съвсем обикновен телефон ми трябва. Мисля, че само 3.2 MP камера и особено светкавицата могат да минат за екстри, всичко останало си е съвсем стандартно. За USB нямам нищо по-специално предвид, просто кабелче и софтуер за връзка с компютър. За интернет магазините не съм се замислял, имам малко страх от такива пазарувания. Но колко му е, може и да се навия, ако цената е доста по-добра.

Коментар

http://www.mobilebulgaria.com/mobile...2&sub=shopАз моя го взех от Експрес Линкр но гледамр че при тях дават изчерпана наличност. Питай ги, може скоро да го имат. Питай и другите. Доставка с преглед преди плащането и си готов

Коментар

Има много модели, нужно ли да си взима морално остарял модел, като К800, които последните партиди дават супер много дефекти? Просто продавали сме такива телефони, и ни ги връщат постоянно за сервиз, а пък не работя в някое квартално магазинче...ако ще си мислите това, има много хубави телефони за тези пари - Nokia 6500slide, D900i ( наистина уникален телефон), G600 ( 5Mpx камера ) и т.н., просто отиди и разгледай в някой магазин и все ще си харесаш нещо, но то си зависи дали имаш и предпочитания към марката телефон ...?Поздрави.
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

В магазин винаги мога да отида и да си харесам нещо, а и да попадна на някакъв лъскав боклук също... Само излизам навън и докато се прибера до вкъщи, минавам през поне 20 магазина. Въпроса е лаф да става, съвет да получа, мнения, препоръки. Марката влиза в препоръките, не съм казал, че търся точно определена марка. Досега съм ползвал почти само Sony Ericsson, нямам сериозни впечатления от други марки, макар че за кратко съм бил и с Моторола, Sagem, Siemens.

Коментар

Ами примерно какво ще кажеш за SE K770i..? По-малък, по-тъничък, пак е с хубав дизаин, има си всички функций и е по-ново моделче . Просто хубавото на SE, е че почти всичките им телефони са с много издръжливи батерий, докато другите производители примерно Nokia напоследък почнаха да правят телефони с хубави батерий, но все пак щом си държиш на SE, си вземи SE, но просто не взимай морално остаряли телефони: )Поздрави.
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                              X