Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нокия 8800 Карбон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Даването на излишни кинти за едното ало-ало си е чиста проба снобизъм и избиване на комплекси. Брата на жена ми се изсипа една баля кинти (вероятно и на лизинг) за няква мега скъпа слушалка, а сега няма сухо да си плаща сметките. Аз съм с 2 телефона - единия е 215лв, а другия 189. Вършат същата работа като мега скъпото Арт Сапфир на Нокиа, но ми изкарват точно седмица на моите разговори. Ако цъкам и ICQ през GPRS-а - траенето пада на 5 дни. Не мога да схвана идеята защо се дават сума пари за нещо дето може да се изгуби, да ти го откраднат и т.н. В повечето случаи - баровците край мен са си накупили играчки с които не могат да си играят и ме викат мен да си играя - писнало ми е...П.П. Абе хора, повечето от вас в тоя форум карат коли за по 2-3000лв., а ми говорите за слушалки на цената на фиатите ви? За това ли Продава се напълни с Фиати??? Продавате колите да си купувате скъпи фйешън телефони?
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

http://www.mobilebulgaria.com/mobile...1673Лично аз повече от 300-400 в краен случай за телефон не давам ! Само не разбирам кой ще е тоя лудия да я купи таз карбонова нокия ... дори няма WiFi или светкавица ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Всеки си има предпочитания и вкус. За някои хора телефона е за гъзария, за други да ги цъкат в нета , за трети да са качват програми, да слушат музика , да правят снимки. За това има и такъв богат избор на телефони, обаче е очевидно, че най-скъпите телефони не са тези с екстрите. За това аз дам ли 2000лв за тел няма да ми пука какви екстри има, а как изглежда. Имам си фотоапарат за снимки, имам си лап топ за интернет и програми, имам си уредба да си слушам музика. Най-важните екстри на един тел. са: да мога да говоря по него и да има хубав дизайн, в това отношение гамата 8800 са си е най-добрите.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Princo написа:
          http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1673Лично аз повече от 300-400 в краен случай за телефон не давам ! Само не разбирам кой ще е тоя лудия да я купи таз карбонова нокия ... дори няма WiFi или светкавица ...
          И аз съм на същото мнение, че повече от 400 лева за телефон никога! А сега за Коледа един приятел ще си купува карбона

Коментар

Аз телефона го купих за дъщерята на шефа ми. Преди това беше с Луна, а сега и взе Карбон. С предишния изкара точно 10 месеца и го откраднаха в дискотека. Лично аз също съм на мнението, че това са излишни пари. Да дам 2300 лв. за телефон за да се изтъквам пред приятелите си е тъпо.Аз съм с Е65 и съм много доволен.
            Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

anko написа:
              Аз телефона го купих за дъщерята на шефа ми. Преди това беше с Луна, а сега и взе Карбон. С предишния изкара точно 10 месеца и го откраднаха в дискотека. Лично аз също съм на мнението, че това са излишни пари. Да дам 2300 лв. за телефон за да се изтъквам пред приятелите си е тъпо.Аз съм с Е65 и съм много доволен.
              E-Series на Nokiа е най-добрата серия, аз лично от около 2 месеца ползвам ето този красавец - http://www.gsmarena.com/nokia_e71-pictures-2425.php, белия вариант, просто ми е перфектен. Има много функций, а пък за батерията да не говорим - изкарва ме около 3-4, като аз говоря минимум по 2 часа на ден, и почти не го оставям на мира, но всеки си има вкус и предпочитания. Един мой приятел и той имаше Е65 и го продаде и си взе, като моя :D Всеки сам си решава, но за мен да дадеш толкова пари за телефон 2 000+лв., освен ако не ги изкарваш седмично е много, или пък на изплащане е още по-голяма простотия... Поздрави.
              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

За мен преди всичко телефонът трябва да е функционален. Да предлага неща, които на мен ми трябват и да ги ползвам.Ползвам Нокиа N70 и съм много доволен от нея. Има си офис пакет, получавам си мейлите директно на него, отварям им прикачените файлове, има видео-разговори(понякога даже ги ползвам ), телевизия (за 5 лв на месец), много добър органайзер, страхотен гласов набор (много полезен като шофираш и ползваш блутут), Имам качени и две ГПС програми (Нокия Мапс и ТомТом), които ползвам за пътни карти. Ако си взема и една блутут антенка, ще имам и пълноценен ГПС, но засега не ми е притрябвал. Оправям се и без това.Не бих дал пари колкото за една кола за телефон, а на всичко отгоре без никакви функции. Бил от качествени материали...Айде холан... Да не би да го ползвате 20 години. Те ФИАТите пък са от много качествени материали, няма що Всеки си има право да си харесва и купува каквото си иска, разбира се. Говоря лично за себе си.

Коментар

абе тук нали имаше такива дето продават и работят с телефони ??как може да се различи оригиналния карбон арте с ментетат ,че вече ги правят 1:1 .Има ли някакъв код нещо си да се пише
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    абе тук нали имаше такива дето продават и работят с телефони ??как може да се различи оригиналния карбон арте с ментетат ,че вече ги правят 1:1 .Има ли някакъв код нещо си да се пише
                    Само като го запалиш ментето и се познава.Звука е различен,менюто като видиш и ти се присира Като проблеми на сапфир и карбон за сега само слушалки и полифонии сменям.на една сменях и камера но повредата там беше от неоторизирана намеса(некъв абориген с мотика я беше отварял)
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

tomazo написа:
                      Оригиналният карбон се различава по това, че е оригинален, но за да ти помогна в предпазването от ментета:1. NOKIA 8800 Carbon е с вграден 4GB памет и НЯМА слот за допълнителна, китайските ментета или имат ЯСНО различим слот за microSD или е скрит под етикета NOKIA2. NOKIA 8800 Carbon отговаря 1/1 на всички NOKIA кодове: *#0000#, *#92702689#, *#7780# (фабричен ресет, с въпрос при това). 3. NOKIA 8800 Carbon се различава по изпълнението, колкото и да е добро копието - като го пипнеш и огледаш карбоновите елементи - толкова зле са изпълнени4. NOKIA 8800 Carbon е изпълнена от ТИТАН, Кварц и карбон - тежи, стабилна е и колкото и да си тъп - си личи5. NOKIA 8800 Carbon се различава в момента в който се включи към компютър - трябва да се идентифицира като таква6. NOKIA 8800 Carbon включва следния комплект: Телефон, Една (1) батерия, Bluetooth слушалка, зарядно за 220V, USB кабел, стойка за заряд, диск със софтуер, а опаковката няма магнитни закопчалкиНадявам се да съм помогнал в идентифицирането на китайското менте Това е 1/1 копирано от моят блог.
                      Steliyan's Life!

Коментар

еее мерси много jenshen73 и PREDATORstа по принцип има ли значение къде са произведени ? казаха ми да взимам само маде ин Унгария или Германия за последното не бях чувал ,иначе всичко което било в сингапур ,корея и китай било ментета а в комплекта какви аксесоари влизат ? и аксесоарите същото произвоство като телефона ли би трябвало да са
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                          еее мерси много jenshen73 и PREDATORstа по принцип има ли значение къде са произведени ? казаха ми да взимам само маде ин Унгария или Германия за последното не бях чувал ,иначе всичко което било в сингапур ,корея и китай било ментета а в комплекта какви аксесоари влизат ? и аксесоарите същото произвоство като телефона ли би трябвало да са
                          Описал съм ти какво е оригиналът. Дали е произведен в Унгария/Германия/Финландия как ще разбереш? Това е обикновен печатен етикет - цена за изработка - под 1 стотинка. Ще ти дам пример с VERTU Constelation Ti Brown Leather - оригиналът идва от познай, да, правилно - Великобритания.
                          Steliyan's Life!

Коментар

Колега само да поправя 1 от кодовете ти - *#92702689# е правилния код

Коментар

не мога да разбера защо телефонът трябва да ти струва колкото колата има си правила за един мъж, часовник, кола, дрехи, какво трябва да им е съотношението на ценитепп един приятел има такъв, не винаги се включва дисплея, абе нищо особено, не е много красив, не впечатлява особено, абсолютно казвам, че не си заслужава парите...пп той го взе на някаква промоция за 1700, оригинален, уж Поздрави!!
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                не мога да разбера защо телефонът трябва да ти струва колкото колата
                                anko написа:
                                Аз телефона го купих за дъщерята на шефа ми. Преди това беше с Луна, а сега и взе Карбон. ...... Аз съм с Е65 и съм много доволен.
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X