Лично и аз съм против, толкова много пари за телефон, това е безумна работа, защото си представям следната ситуация: Някой да ми каже: - Дай ми типото и 1000 лв. и аз ще ти дам мойта Nokia 8800 Carbon! ...и какво се получава ,аз си тръгвам пеша и си имам телофон, а другия си има кола и 1000 лв. в джоба ! Някак си не ми се получава! Хайде със здраве!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нокия 8800 Карбон
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Ти не си дъщерята на шефа и нищо не разбирашAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Uneek написа:Колега само да поправя 1 от кодовете ти - *#92702689# е правилния кодSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
На пазара вече са плъзнали мн реплики на карбона за по 350-450лв ... Някой от Вас може ли да ми намери някаква разлика с оригиналния ? Питам защото имам приятел с реплика за 450лв и приятел с оригиналния за 2200лв . Като ги сравняваме не можеме да откриеме никаква разлика- нито в изработката , нито в менюто , нито в нищо ... А относно качеството- този с репликата го е и изпускал няколко пъти , заливал го е със студен чай и си бачка без грешка. А този с оригиналния след няколко изпускания вече издаде багажа...... Мисълта ми е възможно ли е "оригиналните" всъщност да са реплики и да ни взимат парите напразно или обратноно ? И ако не е , ще се радвам да ми кажете как да ги различа?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
@westdogg: разлики между репликата и оригинала - има. Репликата е с МНОГО калпави неща в нея, няма да ги изброявам, че ще се повторя + microSD карта вместо вградената памет... Е, вярно, не струва 2200, но в Китайско не струва и 450лв. Мога да ти намеря такава за 330лв. С мойте 10%. Ако ти докарам от Китай - ще е още по-евтина сигурно... Но пък реплика на имиджов телефон е като да притежаваш Golf 2 с табели Mercedes CDI ... или ML63 AMG... табелата не прави колата, а и репликата не прави оригинала. Този телефон е ИМИДЖОВ. Наблегни на думата. И тези, които държат на имиджа - може да дават дори 2200 за реплики, но никога няма да си го признаятSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Никога,ама никогааааа(може и да се повтарям)не бих дал повече от 400-500 лв за нещо дето ще викам Ало,ало ! Единственият телефон който ме е грабнал е нокиа н95 8 гб ! Хубав телефон на що годе добра цена.А докато му падне цената ... е ще си се задоволя с мойто сониAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар