Здравейте колеги,Някой имали впечатления от този телефон. Решиш да купя такъв, но от Мтел казаха, че апаратите доставени при тях са с дефекти. Ако някой знае за проблеми в телефона нека да пише. Все пак е около 2400 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нокия 8800 Карбон
Collapse
X
-
Не ти трябва точно този телефон, понеже се занимавам с това преди колкото 8800 Sapphire Arte сме продали, толкова са ни върнали, просто са китайски и са пълни ментаци, и освен това на Карбона дисплея му е много зле.. направо е мега ужасния, а пък на снимките панела изглеждаше по-светъл и по-готин, а пък на живо ми е тъмен такъв, общо взето аз лично бих си купил Nokia 8600 Luna, това е телефона за мен лично, но не те ангажирам с мнението ми, просто това е което мисля за Карбона и според мен ще направиш грешка, ако си го вземеш, но си е твое решение. Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
-
Аз пък имам няколко приятели с Арте и са много доволни от телефона, даже аз самия обмислям дали да не си закупя Арте - говоря за обикновеното черно Арте.А конкретно Луна на мен ми изглежда като някакво менте на Нокиа, много е пластмасова, очаквах да има повече метал по нея и някак не ми харесва - мое мнение Иначе, 2400лв. за телефон е абсолютно безсмислено, комплексарско и грандоманско, според мен, освен ако това не са ти "седмични пари" - нищо лично!
Коментар
-
Kuku написа:Аз пък имам няколко приятели с Арте и са много доволни от телефона, даже аз самия обмислям дали да не си закупя Арте - говоря за обикновеното черно Арте.А конкретно Луна на мен ми изглежда като някакво менте на Нокиа, много е пластмасова, очаквах да има повече метал по нея и някак не ми харесва - мое мнение Иначе, 2400лв. за телефон е абсолютно безсмислено, комплексарско и грандоманско, според мен, освен ако това не са ти "седмични пари" - нищо лично!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
За луната съм чувал , че е мн бъгав, освен това изглежда като имитация на 8800. Една приятелка е с Арте и е доволна от него. Аз съм малко по-назад с модата и имам 8800 сироко , от който също съм мн доволен. Обаче определено ще го сменя за Артето , а не за карбона , защото по хубав от телефон от черния няма. Един съвет от мен- не си купувайте тези скъпи телефони веднага след като излезнат а ги изчакайте няколко месеца да им падне цената. И артето беше към 2000лв , аз сега е 1300лв.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Няма значение цената, поне според мен.Смисъл има хора, които си купуват телефони за по 2000лв., за да може като отиде в кафето да го извади ( телефона ) и всички да го гледат, но има и хора, които дават по 1 500+ за някое PDA, зависи от човека, но мен лично Луна-та, ако си я купиш от "хубав" магазин така да кажем е около 1000лв., и аз няма да си го купя само, за да се покажа пред някой, ами просто защотото ме кефи много! Иначе съм повече фен на телефоните тип - all in one, ако мога така да се изразя.. да си има Wi-Fi, GPS навигация, хубава що-годе камерка и така ... но всичко си опира до човека и вкусът му.Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар