Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нокия 8800 Карбон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нокия 8800 Карбон

Здравейте колеги,Някой имали впечатления от този телефон. Решиш да купя такъв, но от Мтел казаха, че апаратите доставени при тях са с дефекти. Ако някой знае за проблеми в телефона нека да пише. Все пак е около 2400 лв.
    Fiat Bravo 1.8 GT

Не ти трябва точно този телефон, понеже се занимавам с това преди колкото 8800 Sapphire Arte сме продали, толкова са ни върнали, просто са китайски и са пълни ментаци, и освен това на Карбона дисплея му е много зле.. направо е мега ужасния, а пък на снимките панела изглеждаше по-светъл и по-готин, а пък на живо ми е тъмен такъв, общо взето аз лично бих си купил Nokia 8600 Luna, това е телефона за мен лично, но не те ангажирам с мнението ми, просто това е което мисля за Карбона и според мен ще направиш грешка, ако си го вземеш, но си е твое решение. Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Аз пък имам няколко приятели с Арте и са много доволни от телефона, даже аз самия обмислям дали да не си закупя Арте - говоря за обикновеното черно Арте.А конкретно Луна на мен ми изглежда като някакво менте на Нокиа, много е пластмасова, очаквах да има повече метал по нея и някак не ми харесва - мое мнение Иначе, 2400лв. за телефон е абсолютно безсмислено, комплексарско и грандоманско, според мен, освен ако това не са ти "седмични пари" - нищо лично!

Коментар

Kuku написа:
        Аз пък имам няколко приятели с Арте и са много доволни от телефона, даже аз самия обмислям дали да не си закупя Арте - говоря за обикновеното черно Арте.А конкретно Луна на мен ми изглежда като някакво менте на Нокиа, много е пластмасова, очаквах да има повече метал по нея и някак не ми харесва - мое мнение Иначе, 2400лв. за телефон е абсолютно безсмислено, комплексарско и грандоманско, според мен, освен ако това не са ти "седмични пари" - нищо лично!
        Еми може да се случили на Финландски, аз си казвам мойте впечатления..иначе обикновено Арте за него не знам, аз имам напредвид Сапфир Арте-то. Иначе Луна-та не е пластмасова..с опушено стъкло е.. всеки си има мнение, но за мен това е телефона , аз лично съм продавал Сапфир Арте за 2400 на лизинг..така че .. Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

За луната съм чувал , че е мн бъгав, освен това изглежда като имитация на 8800. Една приятелка е с Арте и е доволна от него. Аз съм малко по-назад с модата и имам 8800 сироко , от който също съм мн доволен. Обаче определено ще го сменя за Артето , а не за карбона , защото по хубав от телефон от черния няма. Един съвет от мен- не си купувайте тези скъпи телефони веднага след като излезнат а ги изчакайте няколко месеца да им падне цената. И артето беше към 2000лв , аз сега е 1300лв.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

А това пък с лизинга вече е върха на сладоледа - гъзар на заем

Коментар

Kuku написа:
              А това пък с лизинга вече е върха на сладоледа - гъзар на заем
              Или по-правилно да се каже - гЪзар на изплащане

...E90..incoming..!!

Коментар

Да! С всяка следваща вноска ставаш все по-оборотен

Коментар

Абе то нямаше ли някаква зависимост - цена на телефона - големина на пикателния орган ? :D

Коментар

Няма значение цената, поне според мен.Смисъл има хора, които си купуват телефони за по 2000лв., за да може като отиде в кафето да го извади ( телефона ) и всички да го гледат, но има и хора, които дават по 1 500+ за някое PDA, зависи от човека, но мен лично Луна-та, ако си я купиш от "хубав" магазин така да кажем е около 1000лв., и аз няма да си го купя само, за да се покажа пред някой, ами просто защотото ме кефи много! Иначе съм повече фен на телефоните тип - all in one, ако мога така да се изразя.. да си има Wi-Fi, GPS навигация, хубава що-годе камерка и така ... но всичко си опира до човека и вкусът му.Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

Аз пък тотално отричам множеството функции в един телефон - искам слушалка и нищо повече Лошото е, че такива апарати има само в ниския ценови диапазон и съответно нисък клас, където пък дизайна и материалите са незадоволителни

Коментар

Re: Нокия 8800 Карбон

anko написа:
                        Все пак е около 2400 лв.
                        Верно ли е толкова тая слушалка? Как си го набих, немам думи

Коментар

Re: Нокия 8800 Карбон

LiGuru написа:
                          anko написа:
                          Все пак е около 2400 лв.
                          Верно ли е толкова тая слушалка? Как си го набих, немам думи
                          Ами може и към 2500 да е да ти кажа ... Да не си си взел такъв..?

...E90..incoming..!!

Коментар

Не! Обещах да го правя коледен подарък на малкия брат на мадамата, за дето завърши средно тая година ...Да си гледа работата, ще го спре некой въоражен до зъби фиатаджия и ще му го гепят...

Коментар

Е за някой хора 2500 са си нищо ... забелязвам че доста често в фирмата ни се поръчват апарати за много - много над 10 000 лв. .... и аз не го възприемам но това е положението, хора и хора
                              Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Working...
                              X