Колеги, вчера заредиха 40-литровата ми газова бутилка с 41,58 литра газ Вярно, че е под налягане, но нали си има клапан на зареждащата колонка, който изключва при достигане на опреденело налягане (т.е. до зареждането на бутилката)...П.П. Преди време е мото-форума една колежка се оплакваше, че в 14-литровият й резервоар заредили повече от 15 литра бензин....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Несъответствие с вместимостта на бутилката и зареденото...
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Напомняш ми за следния виц:Един заклал прасе и се хвали на приятел:- 120 кила прасе извадихме 90 кила маса оня му отвръща:- може, може ако е било по-тлъстичко...Не си първия нито последния и аз съм изпадал в такава ситуация.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Несъответствие с вместимостта на бутилката и зареденото.
Humppa написа:Колеги, вчера заредиха 40-литровата ми газова бутилка с 41,58 литра газ Вярно, че е под налягане, но нали си има клапан на зареждащата колонка, който изключва при достигане на опреденело налягане (т.е. до зареждането на бутилката)...П.П. Преди време е мото-форума една колежка се оплакваше, че в 14-литровият й резервоар заредили повече от 15 литра бензин....
Коментар
-
Ако ти се иска някой да ти каже, че не са те ... сорри, но истината понякога трябва да се преглътне, колкото и да не ти харесва... Гледай там повече да не стъпваш, освен ако не си се нахъсил до толкова, че да изнамериш начин да ги изловиш някак си...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Ако ти се иска някой да ти каже, че не са те ... сорри, но истината понякога трябва да се преглътне, колкото и да не ти харесва... Гледай там повече да не стъпваш, освен ако не си се нахъсил до толкова, че да изнамериш начин да ги изловиш някак си...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: Несъответствие с вместимостта на бутилката и зареденото.
Humppa написа:Колеги, вчера заредиха 40-литровата ми газова бутилка с 41,58 литра газ Вярно, че е под налягане, но нали си има клапан на зареждащата колонка, който изключва при достигане на опреденело налягане (т.е. до зареждането на бутилката)...П.П. Преди време е мото-форума една колежка се оплакваше, че в 14-литровият й резервоар заредили повече от 15 литра бензин....
Коментар
-
Сега сериозно.На газ е нормално.Ако обаче ти се случи на бензин бегай от тази бензиностанцияFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Газта и бензина си зареждам само от тукашният ЛукОЙЛ. За газта винаги казвам "до горе" и после допълване с бензин до някоя кръгла сума - за рахатлъка на бензиновата помпа.Предпоследното зареждане на газ "до горе" беше по спомен около 35-37 литра. Уви - с тях изминах има-няма 200 км градско. Което ме навява на мисълта, че май всеки път ме по***ват при зареждането с газ...... Май ще почна да зареждам на Петрол...
Коментар
-
ogi28b написа:Ако може твърдението че 42 литра течност влизат в 40-литрова бутилка да го подкрепите с нещо? Аз вече половин час опитвам в шише от кока кола от 1/2 литър да сипя 2 литра от ракията на шефа, и не става... литър и половина ми осатват.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар