Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетки 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Цената на винетките догодина - без промяна
    Тази вечер помиярските медии съобщиха за "благоволениети", че винетките остават на същата цена, само, че от 01.01.2009г.чичо Нено
    Fiat Punto 1,1- 1996г.
    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
      donnna написа:
      Цената на винетките догодина - без промяна
      Тази вечер помиярските медии съобщиха за "благоволениети", че винетките остават на същата цена, само, че от 01.01.2009г.чичо Нено
      Каква станя тя в месеца когато всички мислят за подаръци,коледни трапези и посрещане на новата година трябва и на фона на плащането на ГО да си купуваме и винетки.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Както казах затова хората са измислили фалшиви,вече 2 година карам със такава и нямам проблеми 1 към 1 е със оригинала многократно са ме спирали но няма разбиране и струват само 20 лв.За мен е без пари иначе са 20 кинта и трябва да ви кажа че доста заможни хора си вземат от тях.Когато си искривих 2 лети джанти и хвърлих 2 нови гуми се зарекох че няма да им дам пари за винетки до тогава постояни ми ги предлагаха но аз не нали трябва да съм примерен.Затова стига вече когато карам по хубави пътища тогава ще си взема истинска.

Коментар

поне си остават на старата цена.това пак е добре можеха да са по скъпи
          uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Аз не, че карам много, особено пък извънградско, ама ще си купя годишна, че не ми се занимава да следя дали седмичната/месечната е валидна. Хубаво е, че е на старата цена. Според мен тол-таксите не са добре измислени. За пример давам Словения - бяха стигнали до положения, в което в някои дни имаше километрични опашки на гишетата/бариерите. Сега с винетка - 35евро и се минава по-бързо. За някой, който ще мине един в година е набутване, но за масата хора е по-добре.

Коментар

Working...
            X