Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетки 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винетки 2009

ще има ли винетли или ще са пътния данЪк? някоЙ знае ли нещо по вапроса
    uno-1.5i понто 1.2i

Винетки и то на същата цена.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
      Винетки и то на същата цена.
      С разликата ,че ще правим още един разход за автомобила декември месец освен ГО.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

с пътния данък няма как да станекогато магистралите станат платени, тогава ще паднат винетките
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Tornado написа:
          С разликата ,че ще правим още един разход за автомобила декември месец освен ГО.
          Мдам... тази година винетките за 2008 важат до края на декември, не както предишните до края на януари сл.година. Така че ако някой пътува на накъде да празнува Нова година, не е лошо предвидливо да си сложи в жабката и една винетка за 2009 и на 1 януари за изтрезнителено упражнение в студа да почва с опити за остъргване на одървилата се стара винетка (че ако не я свалиш старата пак глоба!!!) след което може да лепи новата за да се прибере вкъщи спокойно, без да го сурвака някой кукер.
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Аз за тва моята не я лепя че после да не се налага да я стържа от стъклото па и не се знае с коя кола ще пътувам няма да купя и на двете я
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Казвал ли съм вече, че живеем в педер..ка държава?Идеята първоначално беше, да важат винетките до края на 2008, щото от 2009 нямаше да има винетки. После се оказа, че ще има винетки, но никой не продължи срока до януари.И така, гледайте само в първия ден от годината колко приходи ще има държавната хазна... ццццц

Коментар

Нещо не го виждам как ще заредят навсякъде винетки преди Нова Година. Те друг път до края на януари не могат да се оправят, че декември ли?

Коментар

Immortal написа:
                  .....И така, гледайте само в първия ден от годината колко приходи ще има държавната хазна... ццццц
                  По-скоро бих казал колко от нас ще се видят в ролята на дядо Коледа и ще ощастливят с подаръчета малки и големи, но "от сърце" родните ни гладни зайчета.... ъъъъъ... полицайчета!
                  Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                  --- в сърцето завинаги... ---
                  Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Immortal написа:
                    Идеята първоначално беше, да важат винетките до края на 2008, щото от 2009 нямаше да има винетки. После се оказа, че ще има винетки, но никой не продължи срока до януари...
                    Чувал съм лично другаря Гагузов ( мотае се из министерския съвет ), който заяви преди доста време, че за 2009 г. няма да има винетки.Абе как ще ги отменят? Та това са сухи парички за които не си мърдат пръста.А Слави да си лепи винетката, защото с незалепена си е както без. Ония "сладури" само това чакат. Жената ми е "забранила" да ползвам думата пе....ст и аз я замених със сладур.чичо Нено
                    Fiat Punto 1,1- 1996г.
                    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

защото питах касиерката на лукоил има ли вече винетки? а тя ми вика че нямало да има.пътен данак ще бъди.явно и тя нечула неразбрала като мен
                      uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

мм

Sandeto написа:
                        Immortal написа:
                        .....И така, гледайте само в първия ден от годината колко приходи ще има държавната хазна... ццццц
                        По-скоро бих казал колко от нас ще се видят в ролята на дядо Коледа и ще ощастливят с подаръчета малки и големи, но "от сърце" родните ни гладни зайчета.... ъъъъъ... полицайчета!
                        те ще намажат най много тая година(защото са били най послушни)
                        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

сигурно ще ни накарат всички да си купим винетки и след това ще ги махнат :D
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Баща ми е в управление пътни такси и разрешителни, за момента те не знаят нищо друго освен, че винетки ще има, много е вероятно да са по-скъпи и се предполага срока на старите винетки да се удължи до м. януари.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

uBoy написа:
                              сигурно ще ни накарат всички да си купим винетки и след това ще ги махнат :D
                              Помислих си и аз затова ,но ако го направят то тогава предвиждам пълен блокаж на движението в цяла България.
                              van_dal написа:
                              Баща ми е в управление пътни такси и разрешителни, за момента те не знаят нищо друго освен, че винетки ще има, много е вероятно да са по-скъпи и се предполага срока на старите винетки да се удължи до м. януари.
                              По добре да го удължат ,че изобщо не е приемлива на предстоящите празници да се харчим за винетки.Иначе ще се наложи Дядо Коледа да ми подарява винетка :D
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X