ще има ли винетли или ще са пътния данЪк? някоЙ знае ли нещо по вапроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетки 2009
Collapse
X
-
Tornado написа:С разликата ,че ще правим още един разход за автомобила декември месец освен ГО.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Казвал ли съм вече, че живеем в педер..ка държава?Идеята първоначално беше, да важат винетките до края на 2008, щото от 2009 нямаше да има винетки. После се оказа, че ще има винетки, но никой не продължи срока до януари.И така, гледайте само в първия ден от годината колко приходи ще има държавната хазна... ццццц
Коментар
-
Immortal написа:.....И така, гледайте само в първия ден от годината колко приходи ще има държавната хазна... цццццAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Immortal написа:Идеята първоначално беше, да важат винетките до края на 2008, щото от 2009 нямаше да има винетки. После се оказа, че ще има винетки, но никой не продължи срока до януари...Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
мм
Sandeto написа:Immortal написа:.....И така, гледайте само в първия ден от годината колко приходи ще има държавната хазна... цццццuno-1.5i понто 1.2i
Коментар
-
Баща ми е в управление пътни такси и разрешителни, за момента те не знаят нищо друго освен, че винетки ще има, много е вероятно да са по-скъпи и се предполага срока на старите винетки да се удължи до м. януари.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
uBoy написа:сигурно ще ни накарат всички да си купим винетки и след това ще ги махнат :Dvan_dal написа:Баща ми е в управление пътни такси и разрешителни, за момента те не знаят нищо друго освен, че винетки ще има, много е вероятно да са по-скъпи и се предполага срока на старите винетки да се удължи до м. януари.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар