Здравейте искам да си купя Фиат пунто 96-98 год. някъде дизел мисля да е, но може и на бензин да се спра.Затова искам вашите мнения за колата като цяло и + и - не дизела и бензина. А и смятам да отделя някъде към 2000-2500лв. за нея.Предварително Ви Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto - Мнения и препоръки
Collapse
X
-
Здравей и добре дошъл!!..Толкова много теми има изписани ,че просто ще ти се завие свят!! ..Ако питаш мен..повече от 80% при покупка на кола втора ръка е късмет!!!!..ако смяташ да я настъпваш взимай бензин..Ако си спокоен шофъор като мен,взимай дизел!!Успех!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
-
i4kin написа:Здравей и добре дошъл!!..Толкова много теми има изписани ,че просто ще ти се завие свят!! ..Ако питаш мен..повече от 80% при покупка на кола втора ръка е късмет!!!!..ако смяташ да я настъпваш взимай бензин..Ако си спокоен шофъор като мен,взимай дизел!!Успех!Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
DaGa написа:ми честно да кажа мисля си за дизел по икономично да ми е ,че с тоя бензин и тая газ... с тия цени... но ме интересува най-вече мнението Ви за колата + и - и дали мога да намеря някоя четривратка дизел 96-99 год за 2000-2500She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз също съм ЗА малките бензинови мотори - горят почти колкото дизела а обслужването им е наполовина по-евтино, да не говорим колко са пъргави.Освен това нали знаеш принципа - нова дизелова кола се взема за да се кара много...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Аз също съм ЗА малките бензинови мотори - горят почти колкото дизела а обслужването им е наполовина по-евтино, да не говорим колко са пъргави.Освен това нали знаеш принципа - нова дизелова кола се взема за да се кара много...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Благодаря за изказаните мнения! Май ще се спра на 1.1 или 1.2 бензин. Сега остава да събера парите Ще ми е от помощ някой от вас ако знае някоя автокъща от която може на изплащане да я взема, но честно казано предпочитам да я взема от някой тук от форума ако продава, предпочитам да е от частно лице а не автокъща.
Коментар
-
Взимай с бензинов двигател-1.1:1.2 слагай газ и си свиркай :D Моя разход е 8 градско 6-6.5 извън,от това по икономично не мога се сетя.За подръшка миналата седмица направих обслужбане,чукнах 50 хил.,около 40хил. на газ,нямам проблеми с двигателя.Ето малко цени:масло Селения голд 4л.-50лвремък и ролка-26лв.филтри-маслен и въздушен-16лв.амортисьори предни-160лв.за работа-100лв. с малка отстъпка. Дано съм ти бил от полза,поздрави!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
аз с много зор тия дни вдигнах разхода на 8,5 на 100 газ, ама в най-големите задръствания в Бургас - 17 -18 ч. през всичките натоварини улици и сфетофари...п.п. Shadowandust са го минали въздушен + маслен филтър 12-13 лв.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Стига бе колеги! На мен пунтото (1.1 98г. 55к.с.) ми гори 10-11 на газ. Как ги правите тези магии с ниския разход? Питам сериозно.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
baracuda написа:Стига бе колеги! На мен пунтото (1.1 98г. 55к.с.) ми гори 10-11 на газ. Как ги правите тези магии с ниския разход? Питам сериозно.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар