Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto - Мнения и препоръки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    Ама наистина стига бе, колеги! На тези колици като им сложите газ не почват ли да ви се опъват и Опел корозия 1.2, 45 кс и Пежо 106 1.0 и Фиеста 1.1 Ами място за бутилките? Те са си достатъчно икономични и без газ според мен, ама...
    абе и аз 10 месеца се чудих да слагам ли газ или не... ама мизерията надделя ... иначе на бензин - 6 на 100 смесен разход и двигателя мърка като скопен котарак - пу, пу ,пу да не му е уруки!!!п.п. още ме е яд че не сложих бутилка на мястото на резервната гума... ама пък след туй на гумата трябваше да търся място...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Така.. сега ако има и някой да си продава пунтото ще е мн добре

Коментар

DaGa написа:
        Така.. сега ако има и някой да си продава пунтото ще е мн добре
        Еее. Ти пък искаш разработена булка. И да е малко употребявана. Да е минала само първи шлайф. :D чичо Нено
        Fiat Punto 1,1- 1996г.
        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Моята бутилка е в дясно,надлъжно 20л.,много добре се получи.Колкото до разходаникога не ми е дигала повече от 10л./100,всичко е центровка на газовата,доколкотознам от моя "настройчик" газта е скопена почти до край,но пък нямам проблеми с глъхненена високи обороти,нито с ускорение колата си вдига 130км без проблеми. Извинявам се че не е по темата и късмет!!! :D
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Working...
          X