Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво радио слушате,когато пътувате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе то убу ефирните радиа... Ама някой не кълве ли на нетски? Аз например имам едно невероятно либимо - Soma.FM. От него горещо препоръчвам каналите Groove Salad и Beat Blender. Другото либимо е http://www.therockradio.com/ и не на последно място и понякога класиката дето за съжаление отдавна не е в ефира - Рок Радио Тангра

Коментар

Основно StarFM и Рок радио 1...но най-вече си пускам компилацийки на дискове
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

Коментар

аз най-вече слушах Fresh но от както го спряха почти не слушам радио
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Аз съм на моменти лятото на 2008 слушах яко Радио 1 роК, но го изтраях малко време понеже постоянно въртят едни и същи песни, постоянно слушам и Радио Стрес(Фреш) или Сити , ама и те са същата боза, а иначе вечер в компания се пускат Верониките и Фаворит-чето, и яко на чИрешЪТЪ
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

topuzko написа:
            аз най-вече слушах Fresh но от както го спряха почти не слушам радио
            как са го спряли бе колега аз що го фащам много ROCK в тоя форум баааа
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз слушам радио само в колата. А сега зимата понеже карам на затворени прозорци съм наблегнал на Вероника . Ако карам сутрин - енерджи, а вечер понякога и Нова.
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Слях двете теми.....дерзайте вече тук

Коментар

The Voice
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

и аз the voice и енерджи много ме кефят

Коментар

Z RockРадио 1Радио 1-Рок

Коментар

Immortal написа:
                        Рядко слушам радио, като карам, мразя някой да избира музиката вместо мен.Иначе най-често Радио 1, щото като го захапя от Ямбол, до София или до Варна - все то си свири
                        и аз така :D от Варна до Бургас само то не прекъсва :Dама иначе и Енерджи, Бг радио, Радио Мая (Бургас)
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Ако съм с приятели в колата, предпочитаното радио е "Вероника" , иначе много си се кефя на "Радио 1"
                          Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                          Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Z-ROOOOOOOOOOOOCK Буги Барабата the best!!!

Коментар

coolboby написа:
                              City и Fresh, CD е рядко в града..щото много ми прескача Хубаво щеше да бъде направено като анкета...някъде има информация в нета с всичките радиа
                              predavatel.comИначе имам фреш, NRJ (което не слушам откакто почнаха със старите песни), Дъ войс, Витоша и на номер 5 ми е тансмитъра.

Коментар

van_dal написа:
                                Аз съм на моменти лятото на 2008 слушах яко Радио 1 роК, но го изтраях малко време понеже постоянно въртят едни и същи песни, постоянно слушам и Радио Стрес(Фреш) или Сити , ама и те са същата боза, а иначе вечер в компания се пускат Верониките и Фаворит-чето, и яко на чИрешЪТЪ
                                Фаворит - любимата боза на таксиметровите шофьори Най-отвратителното нещо, което съм слушал в района.Радио фреш сериозно е боза с лигавите реклами през 5 минути, но пък пускат нови неща, от които човек може да отсява.За това постоянно волумето на слушалките ми на работа ходи нагоре-надолу Песните се повтарят в рамките на един ден, но като цяло редовно вкарват нови, което им прави чест.Долу горе същото е и с The voice и Витоша.Останалите станции или нямат пари да купуват музика, или разчитат на стара слава.

Коментар

Working...
                                X