gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво радио слушате,когато пътувате?
Collapse
X
-
-
SHB написа:BBC си затвори българската секция много отдавна.Последно пускаха уърлд сървиз.Мисля,че четох някъде че и от тая идея са се отказали и ще освободят честотата,ама не си спомням много.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:SHB написа:BBC си затвори българската секция много отдавна.Последно пускаха уърлд сървиз.Мисля,че четох някъде че и от тая идея са се отказали и ще освободят честотата,ама не си спомням много.
Коментар
-
ние сме малко оскадни спремо радия,масното,NJoi,bravo,forte шумен,последните се хваштат с мяка,неам далги дестинации,пак и на работното място само музика,предимно слушам музичка от моторчето,некой песен слушам докат я науча,но много тача балгарсаката музика и кога моа тарса БГ радио.Особено сутрешния блок С две раце за БГ радио.
Коментар
-
Когато пътувам, не обичам да чувам никакви други звуци, освен песента на двигателя и по точно - неговата безшумност. По тази причина не слушам нищо, докато шофирам. Пускам си радиото, когато съм спрял някъде и изчаквам нещо. Слушам Z-Rock, БГ радио, и по-рядко Хоризонт, ако не попадна на парламентарния контрол в петък. Но една нощ с жена ми пътувахме към нейния край и между Сливен и Ямбол, по случайност попаднахме на Ticket To The Moon на ELO по някакво радио. Валеше проливен дъжд и се почувствахме като в магия - тази песен, в този момент, ни подейства като някакъв еликсир и оттогава ни е любима. Не, че и преди не съм я харесвал, де, но си я качихме и по телефоните и сега, отвреме-навреме, я пускаме и на бебето, с възпитателна цел.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар