Z-RockRadio 1 RockN-joyВитоша-предимно сутрин, щот тогава най-често чувам на Nikki_Sixx простотиите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво радио слушате,когато пътувате?
Collapse
X
-
Аз пък въртя всички станции и спирам ан тази, на която има хубава песен. Най-често се задържам на Енерджи, Радио 1, Атлантик. Енджой. Тия, които прескачам, са циклежите (Алфа, Нова) и чалгите (Веселина, Вероника, Романтика).Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
coolboby написа:iee написа:Витоша-предимно сутрин, щот тогава най-често чувам на Nikki_Sixx простотиитеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
coolboby написа:iee написа:Витоша-предимно сутрин, щот тогава най-често чувам на Nikki_Sixx простотиитеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:coolboby написа:iee написа:Витоша-предимно сутрин, щот тогава най-често чувам на Nikki_Sixx простотиите
Коментар
-
Нямам идея защо, но на път обожавам да случам Хоризонт. В града не можеш изобщо да ме накараш да го пусна, обаче докато пътувам само това случам. Особено пък нощния Хоризонт и Картини от една галерия предаванията...страхотно. Чичо Нено, сега и на двама ни ще се смеят ама нищо, ние си знаем какво да слушаме.
Коментар
-
coolboby написа:dimmX написа:По-често връткам mp3 с любимия си стил и по-рядко радио!Ако обаче слушам радио това са NRJ, City,Fresh :Pnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Преди слушах ВВС но напоследък само Хоризонт. Апропо някой има ли представа ЗАЩО напоследък не мога да си намеря ВВС-то. Изчезна сякаш вдън земя? RFI пък не ми е интересно Сериозно, ако някой ми каже какво се е случило с ВВС бих му бил благодарен. Напоследък изостанах много с материала относно изборите в ЗимбабвеShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар