Z-RockRadio 1 RockN-joyВитоша-предимно сутрин, щот тогава най-често чувам на Nikki_Sixx простотиите
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Аз пък въртя всички станции и спирам ан тази, на която има хубава песен. Най-често се задържам на Енерджи, Радио 1, Атлантик. Енджой. Тия, които прескачам, са циклежите (Алфа, Нова) и чалгите (Веселина, Вероника, Романтика).
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Витоша-предимно сутрин, щот тогава най-често чувам на Nikki_Sixx простотиите
Да не са го изтипосали в радиото тоя шемет или е някаква ирония..Питам защото тук няма Витоша
Не е никаква ирония. На Ники редовно му четат мненията от сайта им. Можеш да си представиш какви бисери имаПък и да направим препратка към неговата тема Той да си каже за Милена
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Нямам идея защо, но на път обожавам да случам Хоризонт. В града не можеш изобщо да ме накараш да го пусна, обаче докато пътувам само това случам. Особено пък нощния Хоризонт и Картини от една галерия предаванията...страхотно. Чичо Нено, сега и на двама ни ще се смеят ама нищо, ние си знаем какво да слушаме.
Преди слушах ВВС но напоследък само Хоризонт. Апропо някой има ли представа ЗАЩО напоследък не мога да си намеря ВВС-то. Изчезна сякаш вдън земя? RFI пък не ми е интересно Сериозно, ако някой ми каже какво се е случило с ВВС бих му бил благодарен. Напоследък изостанах много с материала относно изборите в Зимбабве
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар