Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатик.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази есен съм сменил на два хаера тези бобини и те управляват четирипътния клапан. Ти си от късметлийте с тази осака старите модели се оказаха железни макат и доста шумни.
    Обичам си работата.

Коментар

Честно казано дори не мисля че е доста шумен,много други климатици покрай които съм минавал създават повече шум.Особенно зимата като замръзнат.

Коментар

jenshen73 написа:
        Интересен казус - климатичните техници няма как да кажат "Донесете го в сервиза да го видим" и според мен е справедливо да получат някакви пари за разходката, независимо от несвършената работа. Несправедливо обаче е да вземат пари некадърниците и за това според мен - нищо не им се полага.
        Съжалявам, не следя темата, но не трябва ли обратното да е? Когато можеш да си занесеш уреда, ама не искаш , тогава технИка да каже "Я дай тогава 10 лева за посещение на адрес" ?

Коментар

Оги, а какъв е смисъла да се разходиш до някъде по работа? Посещението по адресите независимо от свършването на работа би трябвало да се заплаща от клиента. То по същата логика да си викаме и автомонтьорите пред блока. Все пак климатиците са друга бира, но въпреки всичко според мен посещението на адрес си е вид услуга, която трябва да бъде обезщетима от клиента. Друг вече е въпроса и казуса в темата, че майстора не само не е бил майстор, а дори се е опитал да прави номера от сорта на "Ако мине 42лв"...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
          X