Тази есен съм сменил на два хаера тези бобини и те управляват четирипътния клапан. Ти си от късметлийте с тази осака старите модели се оказаха железни макат и доста шумни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатик.
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Интересен казус - климатичните техници няма как да кажат "Донесете го в сервиза да го видим" и според мен е справедливо да получат някакви пари за разходката, независимо от несвършената работа. Несправедливо обаче е да вземат пари некадърниците и за това според мен - нищо не им се полага.
Коментар
-
Оги, а какъв е смисъла да се разходиш до някъде по работа? Посещението по адресите независимо от свършването на работа би трябвало да се заплаща от клиента. То по същата логика да си викаме и автомонтьорите пред блока. Все пак климатиците са друга бира, но въпреки всичко според мен посещението на адрес си е вид услуга, която трябва да бъде обезщетима от клиента. Друг вече е въпроса и казуса в темата, че майстора не само не е бил майстор, а дори се е опитал да прави номера от сорта на "Ако мине 42лв"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар