За триене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение
Collapse
X
-
Не виждам, какво толкова се е случило!? Поизкарахме си акъла, някои по-малко, други повече и толкоз. Просто отдавна не не би люляло и сме забравили, какво е. София е в район с висока сеизмична активност. Напомня ни го - на тези, които помним по-силни земетресения тук и на другите! :PFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
"София. Четвърта степен по Рихтер е земетресението в столицата, съобщиха от Сеизмологичния институт към БАН, предаде репортер на Агенция ,,ФокусФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
към 00:10 имаше още един но слабичък, аз съм на работа в центъра и се усети доста сериозно първият но вторият значително по лекичкоФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
http://www.focus-news.net/?id=n1078556Тези дни четох, че една българка е предсказала, че ще има земетресение май до 16.11.08 (ако не ме лъже паметта) оказа се вярно.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Тази жена, за която говори колегата по-нагоре, от няколко седмици предсказва трусове по различни места на света, включително и у нас. В началото и аз помислих, че е поредната, която търси слава, но и самите репортери в "24 часа", мисля, казват, че в началото и те с недоверие се отнасяли, но като видяли, че познава, сега публикуват всичките й предсказания. Интересното е, че познава и силата на труса с голяма точност. Последно преди 2-3 дни четох, че в България очаквала нови трусове до 16 ноември и ето, че позна. Аз не вярвам много в тези неща, но има всякакви феномени, така че...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ето тука малко повече инфо. http://dnes.dir.bg/2008/11/15/news3606547.html>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Мен ме завари в банята насапунисан докато се къпех и в първия момент даже не чатнах за какво става въпрос, но после загрях.В крайна сметка за малко се стъписах, но продължих да се къпя.Един приятел каза, че в неговия квартал хората от високите блокове тръгнали да се изнасят.Друг приятел пък е спал като пън и сега като го питаме как така не го е усетил, той мисли, че го бъзикаме :D :D По новините казаха, че е 4 по Рихтер и, че е разтърсило южните квартали на София, но според мен си е половината град т. е. Люлин е западен квартал.Според мен епицентърът му е Витоша, но може и Плана или Люлин да е, но е някъде наблизо.А иначе този трус в 7:00 часа не съм го усетил.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар