на Илиянци има едни турски(не им помня марката) по 150-200лв.според екстрите.много са добри,с начална скорост от 280м/с..Евтините са боклуци,скъпите на са по джоба на всеки.за точна стрелба си вземи съчми gamo.а калибъра си избираш според нуждите(4,5 5,5 6,5)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на въздушна пушка...
Collapse
X
-
Ами отделил съм около 300лв, плюс-минус 20-30лв няма да са проблем, но искам да взема нещо, което наистина си заслужава парите. Вземам я с цел да си пуцам, докато съм за риба или сред природата. Ще срелям предимно по врабки, жаби и тем подобни малки гадинки, но все пак искам да е достатъчно силна и за по - големи гадинки за всеки случай Гледам в интернет каталозите, че испанските пушки са около 280-320лв, а руските около 200-250лв. Ако руската пушка покрива изискванията ми естествено бих си спестил 50-ина лева. Не знам също как стоят нещата и с калибъра... предполагам, че по - големия калибър не е толкова далекобоен.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Може ли да посочиш конкретния модел на Гамо 5,5, който има начална скорост 320 м/с?Аз лично бих препоръчал Гамо CFX - средно мощна, но изключително точна пушка с фиксирана цев.http://shop.oragie.com/product_info....id=603Това е ако държиш пушката да е Гамо.И последно калибъра 5,5 мм (4,5 - за спортни оръжия, 6,35 - за ловни цели /скъп, а и са малко пушките достатъчно мощни за този калибър/).Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
-
Мда, вчера си взех точно GAMO CFX с фиксирана цев, зареждането на пружината става посредством един лост под цевта.Ето и техн.показатели:Калибър: 5.5mmНачална скорост: 220m/sДължина: 116smТегло: 3kgНа пръв поглед много ми хареса, но нямах време да пострелям повечко... само десетина изстрела.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар